Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Julian Dorey kondigt aan dat hij een relatie heeft: ‘Ik heb een meer vreedzame romantische relatie’

Julian Dorey is meestal conservatief over zijn privéleven, en hij kondigde onlangs het goede nieuws aan: hij heeft een relatie en hij is best gelukkig.

In een interview met het tijdschrift begin augustus psychologie, vertelde de zanger uit Jared over zijn liefdesleven. Julien Doré maakte bekend dat hij geen hartenbreker meer is, en zei ook heel blij te zijn met zijn nieuwe relatie.

Als we weten dat hij het leven van Louise Burgoyne of Marina Hands deelde, dan had de zanger destijds een heel persoonlijke kijk op liefde. “Wat me verliefd maakte op een vrouw was de zekerheid dat ze zou vertrekken, dat dit magische moment niet zal duren”, legde hij uit tijdens een interview met hier.

Julien Doré als getrouwd stel: de zanger geeft zeldzaam vertrouwen in zijn liefdesleven https://t.co/54Swtvw2Ay pic.twitter.com/GjFo4Pilzq

– hier (stem) 3 augustus 2021

Nieuwe balans?

Een paar jaar later bekende Julien Doré dat zijn oude relaties romantisch waren gevuld met “te veel”. Daarom gaan zijn liedjes niet meer over romantische relaties: zijn huidige relatie is compleet anders”,vreedzame relatie“onthullen.

Ik begreep die dag: geluk is zoveel mooier als je het gewoon ervaart

zijn laatste album, lief, uitgebracht in 2020, heeft niet alleen liefde als centraal thema, maar roept eerder twee andere vrouwen in zijn leven op: zijn moeder en zijn grootmoeder: “Het zijn echte Sifenolen! Met iets dat zo aards, solide is, spreekt hij nooit om iets te zeggen .”.“Slipjes.

Op zoek naar innerlijke rustDe 39-jarige zangeres besloot Parijs te verlaten omwille van rust en schoonheid zevenheid. “Ik heb ervoor gekozen om echt midden in de natuur en op een wat verloren manier te leven, want dat is wat me raakt, wat me inspireert, wat me gelukkig maakt. Mijn vrienden, ik ontmoet ze niet meer voor een kopje koffie of een biertje voor 5 minuten, maar ik ontmoet ze voor 48 uur “. Hij legde uit in een interview met SudInfo, gerapporteerd door de pure.

READ  "We krijgen zware kritiek, maar daar hebben we geen last van", bevestigen Florent en Noel.