Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Dit hele verhaal is te gek’: de gekke nacht die hij doorbracht in Bois Moret vanwege Kanye West

Een gekke avond en een korte nacht door Sylvain Putsch. De eigenaar van de DSP-studio, gelegen in Bois Moret, in Auvers-Saint-Georges (Essonne), zag Kanye West-fans tot 4 uur ‘s ochtends neerdalen. In een mysterieus bericht dat donderdagochtend werd gepubliceerd, De Amerikaanse rapper plaatste de geografische coördinaten van een veld Om de release van zijn nieuwe album Donda aan te kondigen. Er waren niet veel mensen nodig om zich voor te stellen dat de kunstenaar daar was.

Als een show voor een van zijn concerten goed gepland was, was het een privéfeest gereserveerd voor een paar zorgvuldig uitgekozen influencers. Geconfronteerd met de omvang van het evenement op sociale netwerken, heeft Sylvain Bucci, samen met de gendarmerie, de prefectuur en de gemeente, er de voorkeur aan gegeven alles te annuleren. Wat sommige fans van de artiest niet ontmoedigde. Om 23.00 uur keerden de op het terrein aanwezige gendarmes een veertigtal mensen terug om de openbare orde niet te verstoren. Burgemeester Denis Meunier heeft een gemeentelijke verordening uitgevaardigd die de toegang tot Bois Moret verbiedt.

Ze reden voor niets anderhalf uur in de regen.

“In totaal hebben we denk ik zo’n 300 mensen voorbij zien komen”, zegt Sylvain Boschi. Vanuit mijn studio zag ik enkele auto’s de parkeerplaats van de manege binnenrijden (Noot van de redactie: het bevindt zich direct naast de deur) Hij draaide zich om en zag dat er niets was. Degenen met wie ik kon communiceren waren erg begripvol. Ze hadden gelezen dat het evenement was afgelast, maar op sociale media beweerden sommigen dat het een leugen was om de drukte te vermijden. En aangezien Kanye West bekend staat om zijn belbeelden, wilden ze liever zelf controleren of er niets is gebeurd. Ze reden voor niets anderhalf uur in de regen. Eén persoon maakte zelfs T-shirts. Ze dacht dat ze het meteen zou verkopen voordat de gendarmes het zouden teruggeven. Dit hele verhaal is te gek.

READ  Zijn restaurant sluit vanwege Covid-19

Was Kanye West van plan om onverwacht te landen? Na deze gekke nacht stelt Sylvain Bosch zichzelf de vraag. “Volgens zijn fans zou hij dat kunnen. Ik, ik wil dat er in Auvers alles is om hem te verwelkomen. Maar laat hem ons de volgende keer vooraf waarschuwen. We zullen het goed doen.”