Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Linda Hardy (Clementine) en Reno Russell (Sasha) ontmoeten elkaar weer, netizens in heaven (video)

Dit is een videoclip die de harten van geliefden blij maakt Morgen is van ons : Linda Hardy en Raynaud Russell reünie op Instagram.

Afgelopen april de actrice Linda Hardy kondigde aan de fans aan dat Hij verliet de serie Morgen is van ons, waar ik sinds 2018 een bestand interpreteerde De rol van Clementine Doucet. Laatste vertrek, sindsdien Ik heb zijn karakter vermoordMaar zij is de voormalige Miss France heb niet gekozen Zoals ze uitlegde in de Télé 7 jours-columns: “Ik verlaat de serie, ook al wilde ik die term niet gebruiken omdat ik er niet over heb besloten (…) Ik ben altijd gewend geraakt aan perioden van afwezigheid met deze rol. Maar deze keer is het definitief. Het is de wil van de auteurs, die misschien geen ideeën hebben gehad over Clementine.”

Nadat hij wegging Morgen matcht onsLinda Hardy is nog steeds bevriend met Juliette Trezanini

Maar als Linda Hardy afscheid neemt Morgen is van ons een aantal maanden geleden, zijn laatste aflevering Nadat het op 7 mei werd uitgezonden, hield hij contact met enkele van zijn voormalige partners, zoals: Juliette Trezaninidie je als een vriend beschouwt. De twee vrouwen zijn momenteel ook samen op vakantie. De schoonheidskoningin heeft ook haar weg gekruist, Renault RussellVertaler Sasha, doodde zijn karakter in Morgen is van ons.

En met Renault Russell

Eerlijk gezegd begrijp ik niet waarom ze in de gevangenis zat. Inderdaad. Het is niet bewezen. Ik weet dat ze nog leeft.”, leg uit Renault Russell In een video die hij op zijn Instagram-account plaatste, verschijnt hij plotseling Linda Hardy. “Ik ben niet de moordenaar, Toevoegen Renault Russell Wie schrijft in het bijschrift van deze grappige video: “oneerlijkheid!!!”. voor Linda Hardy, het heeft betrekking ophij is gek”. Deze ontmoeting tussen Linda Hardy en Raynaud Roussel waren de gelukkigste netizens, en ze waren blij dit koppel te vinden. “Jullie toppers.” “Heel sterk …. maar mijn beste. bff”, “Missing you”, Kunnen we lezen in de reacties.

READ  Prins Harry vernederd door Meghan?