Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Caroline Riquefort en Hugo Philippe bekritiseerden na hun gekke avond: Ze legden zichzelf uit

Caroline Ontvanger En Hugo Philip Ik had een gekke avond met Matt Pokora en Christina Milian, in een nieuw restaurant in Saint-Tropez, op 4 augustus 2021. Een wandeling die niet naar ieders smaak was. Gericht door critici, wilden Marlons ouders, 3, de volgende dag een Instagram-verhaalupdate.

De zakenvrouw en haar man verlieten hun knusse nest in Dubai om hun vakantie in Zuid-Frankrijk door te brengen. Ze kozen ervoor om hun koffers in Saint-Tropez te zetten. Nieuwe avonturen delen ze met hun abonnees op hun sociale netwerken. Zo konden netizens dat gisteravond zien, Caroline Riquefort en Hugo Philippe ontmoetten Matt Pokora, Christina Milian en een andere vriend voor een picknick in het OPA Restaurant. Een nieuw etablissement uit een franchise geboren in Dubai en net geopend aan de Franse Rivièra. Cadeautjes 100% Griekse ervaring, Van het menu tot de muziek via de traditionele Zorba-dans.

Klanten kunnen ook hun hart ophalen Beroemde kraakgerechten door “Oppa” te roepen, Zoals gewoonlijk. Caroline Riquefort, Hugo Phillippe en ouders van Isaiah (een jaar oud) en Kenna (geboren in april 2021) gooiden verschillende borden, zoals blijkt uit de video’s die ze op Instagram onthulden. Een activiteit die sommige internetgebruikers verre van tevreden stelt.

In zijn verhaal onthulde de 31-jarige knappe brunette dat ze “een Slachting in de plaatsvervangerDus Hugo Philippe wilde zichzelf rechtvaardigen om hun critici te sussen.het is een De Griekse traditie zegt dat het breken van gerechten helpt bij het verlichten van stress, woede en diepere kwalen. Griekse mensen luisteren naar traditionele liederen en Hij breekt de platen en roept “Opaaaa”, de platen zijn geen “echte platen”, dit is een speciaal ontworpen klei. Drie fabrieken over de hele wereld maken het. Geeft de indruk van een zeer lichte handpleister. De planken worden ingezameld en vervolgens gerecycled“, selecteer. en voeg het toe”Het concept is geweldig, het eten is heerlijk en de sfeer is levendigEen bericht gedeeld door Caroline Riquefort dat de geesten zou moeten kalmeren.

READ  Jean-Luc Richmann: Fatale fout in Les 12 Coups de midi, de presentator verbrak de stilte