Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Officiële samenstelling van de juryleden voor seizoen 11

“Oké! Dans nu. Tijd om te luisteren naar de mier in het verhaal van La Fontaine TF1. De zender bereidt zich al enkele weken actief voor op een comeback dans met de sterren, wiens leningen na bijna twee jaar afwezigheid in september zouden weerklinken in de openbare zaal. Teken dat alleen de details nog moeten worden verbeterd, aangezien informatie over de selectie voor dit elfde seizoen begint te verschijnen.

Frederic Pedraza, Deputy General Manager verantwoordelijk voor Content bij TF1 Productions, gaf een interview dat deze donderdag werd gepubliceerd in Wedstrijd Parijs. Hij merkt op dat “de gids van dit seizoen nieuw is” en dat alleen de “essentiëlen” worden bewaard. De directeur maakt ook van de gelegenheid gebruik om de staf van de juryleden te onthullen.

Chris Marquez blijft, samen met drie nieuwe gezichten

Alleen Chris Marquez is terug voor nog een seizoen. Naast hem deelt de danseres die de show als haar broekzak kent haar aantekeningen uit: Dennitsa Ikonomov. De jonge vrouw won de show vier keer dankzij haar diensten als getrouwd stel met Rayane Bensetti, Loïc Nottet, Laurent Maitret en Clément Rémiens.

We hadden niet per se verwacht dat hij in een danswedstrijd op de jurytafel zou zitten, maar Jean Paul Gaultier Er zal al zijn. “Toen ik hem belde, was ik verrast, hij kende de show uit zijn hoofd”, zegt Frederic Pedraza. De modeontwerper zal vooral de esthetiek van de schilderijen beoordelen.

De achternaam om het acteerwerk te voltooien, die van François Allo. Op 27-jarige leeftijd was hij de belangrijkste danser bij het Ballet van de Opera van Parijs. “Hij heeft ongelooflijke charme, slechte vibes en beheerst zowel klassiek als hiphop, terwijl hij toegankelijk is. Alle vakjes zijn aangevinkt”, zegt Frederic Pedraza.

READ  Europe 1 is na 16 jaar samenwerking gescheiden van Nicholas Canteloup