Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rihanna, een van de rijkste muzikanten ter wereld, sluit zich aan bij de miljardairclub

Rihanna is een van de rijkste muzikanten ter wereld geworden. De zangeres en zakenvrouw is nu 1,7 miljard dollar (1,43 miljard euro) waard, maakte het vakblad woensdag 4 augustus bekend. Forbes.

Lees ook Rihanna en Jay-Z, zakelijke zangers

De R&B-persoonlijkheid heeft zijn succeskommen laten groeien tot een enorm imperium in de mode- en schoonheidsindustrie, en zijn inkomsten zijn nu hoger dan die van sterren als Madonna en Beyoncé.

Oorspronkelijk afkomstig van het eiland Barbados, betrad Robyn Rihanna Fenty, 33, in 2003 op verbazingwekkende wijze de internationale muziekscene. Maar als haar platenverkopen en tours hebben bijgedragen aan haar fortuin, is het haar talent in zaken dat haar ertoe aanzette om een ​​van de supermarkten te zijn. -rijk.

Lingerie, make-up en sociale media

Forbes, die regelmatig tot de rijkste mensen ter wereld behoort, schatte woensdag dat ongeveer 1,4 miljard van zijn fortuin afkomstig was van zijn eigen make-upmerk, Fenty Beauty, dat werd opgericht in samenwerking met de Franse luxereus LVMH.

Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook Selfies, Glory & Beauty: Millionaire Cosmetics Stars

Fenty Beauty, gelanceerd in september 2017 met als doel de inclusie te stimuleren, produceert make-up voor tientallen verschillende huidtinten. Rihanna is ook mede-eigenaar van haar Savage X Fenty-lingerielijn, die $ 270 miljoen bijdraagt ​​​​aan haar vermogen, volgens Forbes.

Lees ook Hoe Rihanna en haar merk Fenty de wereld van luxe veranderden

En ondanks dat ze sinds 2016 geen album meer heeft uitgebracht, heeft de zangeres nog steeds een enorme invloed op internet, met meer dan 100 miljoen volgers op Instagram en Twitter.

READ  Linda Hardy "botachtig"? Onthult waarom Thierry Ardisson en Dezingue vertrokken...

De wereld met AFP