Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rapper Achnaton ontslagen uit ziekenhuis na ‘ademnood’

primair
Positief voor Covid-19 is dat rapper Achnaton en oprichter van de IAM-groep sinds zondag 1 augustus is opgenomen op de intensive care en het ziekenhuis heeft kunnen verlaten, gezond maar goed opgeleid, volgens informatie van The Parisian.

De oprichter van de legendarische Marseille-groep IAM is zondagavond in het Timon Hospital van kortademigheid verzorgd, volgens informatie van BFMTV. Daarentegen werd Achnaton niet opgenomen op de intensive care.

Volgens de informatie verzameld door ParijseDe 52-jarige zangeres werd woensdag 4 augustus aan het eind van de dag ontslagen uit het ziekenhuis van Marseille. Het gaat goed met hem, maar hij staat terecht en voelt zich nu op zijn gemak bij zijn familie.

Veel concerten afgelast

Informatie over de inzending van de rapper, aan wie we “I Dance Mia” en “Silver Microphone School” te danken hebben, brandde de hele dag op internet. Onlangs moest IAM meerdere concerten annuleren omdat een van haar leden positief testte op het virus. Hij was zich er tot vandaag niet van bewust dat hij in feite de zanger was.

Tegen gezondheidskaart

Nog een reden om sociale netwerken te ontvluchten: Achnaton plaatste op zijn Twitter-account een videoclip waarin hij aandrong op zijn verzet tegen de gezondheidskaart en verplichte vaccinatie. “Ik herhaal met de IAM-groep, we zijn tegen de gezondheidsverklaring en tegen verplichte vaccinatie, al dan niet gekleed, in het geval van zorgverleners of andere beroepen”, zei hij op 17 juli.

Een jaar geleden uitte de rapper ook zijn bedenkingen over de gezondheid van de pandemie, en flirtte hij bijna met het complot. In het bijzonder zei hij: “Ik betwijfel het echte gevaar van dit virus.” Europa 1.

READ  Jean-Luc Azoulay bevestigt dat de populaire sitcom terug zal zijn op C8, en we vertellen je alles!