Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rapper Achnaton, besmet met Covid-19, werd opgenomen in het ziekenhuis wegens kortademigheid

INFO BFM MARSEILLE PROVENCE – De oprichter van IAM is zondagavond opgevangen in La Timone en op de intensive care geplaatst.

Achnaton werd verzorgd door spoedeisende hulp in het Timon-ziekenhuis vanwege ademnood. Volgens onze informatie is de belangrijkste rapper van de IAM-groep, die positief testte op het Covid-19-virus, zondagavond naar het ziekenhuis gebracht en overgebracht naar de intensive care. Gecontacteerd door BFM Marseille Provence, bevestigt haar familie dat de kunstenaar in het ziekenhuis is opgenomen, maar weigert commentaar te geven. Volgens onze informatie is de rapper maandag ontslagen van de intensive care.

De rapgroep in Marseille heeft de afgelopen weken verschillende concerten moeten annuleren. In kwestie, de opkomst van een Covid-19-zaak onder zijn leden. De identiteit van het betreffende lid is niet bekendgemaakt. IAM zou maandag optreden in Saint-Raphaël (Var) en dinsdag in Luxey (Landes).

Op 17 juli demonstreerde Achnaton publiekelijk zijn verzet tegen de gezondheidskaart. “Je redis, avec le groupe IAM, nous sommes contre le pass sanitaire et contre la vaccinatie obligatoire, à l’usure ou non, dans le cas des soignants ou d’autres métiers”, avait-il indiqué dans une vidéo sociale netwerken .

Meer informatie volgt.

Julian Mancini en Manon Mogica met Florian Bohout

READ  CFK's in gevaar zonder mini's? Kanaal + zal beslissen!