Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marinette Delterme draaide zich om: haar aanhangers in shock zijn verdeeld

Altijd een beweging, geen paniek! Het is nep, het was een verwijzing naar deze gekken“, zei Marin tussen twee van de complimenten van de abonnees. Jean-Michel Tinefelli bijvoorbeeld, zijn voormalige partner in de serie Alice Nevers, rechter is een vrouw, boeken: “dat is coolNet als hij werden andere Marin Deltreme-volgers verliefd op deze gewaagde kleuring, terwijl weer anderen, duidelijk minder overtuigd, de durf prijzen.

Maren Delterme is momenteel in Londen. Daar vond ze haar oudste zoon Gabriel (23 jaar oud), geboren uit haar relatie met Jean-Philippe Ecovey. De actrice heeft een tweede Romein (13 jaar in december) en haar vader is schrijver Florian Zeller. De tiener werd geboren voordat zijn ouders trouwden.

Afgelopen maart stuurde Marine Delterme haar gelukwensen aan haar man. Florian Zeller is genomineerd in zes Oscar-categorieën voor de film de vader, wat ik besef. “Sectie ! 6 Oscarnominaties!!! ik heb het goed gedaanMarin schreef in het bijschrift bij de foto van Florian. De film ontving twee beeldjes voor Beste Scenario en Beste Acteur (toegekend aan Anthony Hopkins).

de vader Vanaf 26 mei in de bioscoop. Marine Delterme blijft netizens aanmoedigen om de film te gaan zien door verschillende posts op Instagram aan de film te wijden. Ook herdacht ze de 400.000 toeschouwers die ze op 21 juni bereikte met de opmerking: “Bedankt voor je eerlijke en attente opmerkingen, wat een genot om te weten dat je van deze film hield! Bedankt“.