Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amazon Prime Video: The Lord of the Rings-serie heeft eindelijk een releasedatum

Back to Middle-earth wordt opgevoerd in Amazon Prime Video. Op Twitter heeft het platform zojuist de eerste afbeelding onthuld van de serie The Lord of the Rings, gepland voor september 2022.

Het is een langetermijnproject van het Amerikaanse bedrijf. Bijna 4 jaar na het verkrijgen van de aanpassingsrechten van Lord of the RingsAmazon maakt zich eindelijk klaar om de deuren naar Middle-earth te openen. De serie gebaseerd op het werk van Tolkien werd in 2017 aangekondigd en heeft eindelijk een officiële releasedatum. De datum is vastgesteld herfst 2022, of in iets meer dan een jaar.

Deze nieuwe productie, nog steeds zeer conservatief, zal ons enkele duizenden jaren vóór de avonturen van Frodo en Bilbo Baggins vervoeren. In een tijd van relatieve rust volgt de serie een cast van zowel bekende als nieuwe personages, terwijl ze worden geconfronteerd met de angstaanjagende heropleving van het kwaad in Middle-earth.

Gemaakt door John DePaine en Patrick McKay, nodigde de serie een groep jonge acteurs uit om iconische personages uit het universum te spelen. Zo geeft Cate Blanchett de toverstok door aan Morfydd Clark die op zijn beurt Elf Galadriel wordt. Zij zal het antwoord geven aan Robert Aramayo, die zijn trekken aan Beldor leent. Het is duidelijk dat hij de held van dit nieuwe complot zal zijn. De acteur was al te zien in een ander succesvol fantasy-epos, aangezien hij de jonge Ned Stark in de serie speelde. Game of Thrones. Verder vinden we ook Maxim Alexander Baldry (vorige Kersten Nazanin BunyadiHoe heb je je moeder ontmoet). Joseph Mole, die Benjen Stark speelde in de HBO-serie, zal naar verwachting Oren spelen.

Mysterieuze eerste foto

Om reclame te maken, en om ongeduldige fans iets te laten slijpen, deelde Amazon ook de eerste foto van zijn productie. Fans zijn er duidelijk niet in geslaagd deze clichés te ontleden. Volgens sommigen van hen zou de gigantische stad die op de achtergrond verschijnt alleen het resultaat kunnen zijn van de fictieve Valinor-regio. Sommigen hebben al opgemerkt dat er twee bomen zijn die vaak worden genoemd in de Silmarillion.

READ  Maifa Ghannam: Heel dicht bij een man die hem als "gevaarlijk" beschouwt, schokte deze foto het internet!

Om het tot op de bodem uit te zoeken, zult u waarschijnlijk even moeten wachten. Amazon Prime-video De nieuwe foto’s zullen naar verwachting pas de komende maanden worden gedeeld, dus veel informatie wordt pas in september 2022 onthuld.

Abonneer je op Amazon Prime Video