Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Russische oligarchen zweren trouw aan Vladimir Poetin

Russische oligarchen zweren trouw aan Vladimir Poetin

Onderzoek De chef van het Kremlin roept de miljardairs die het doelwit zijn van sancties, die meestal in het buitenland wonen, op om de zaak van Rusland tegen het Westen te steunen.

Verslaggever in Moskou

“Ik veroordeel degenen die een villa hebben in Miami of aan de Cote d’Azur niet, die niet kunnen zonder foie gras of oesters of de zogenaamde vrijheid van soorten. Maar het probleem is dat veel van deze mensen mentaal bestaan ​​en niet hier met onze mensen. “: Met deze voorwaarden die Vladimir Poetin afgelopen woensdag waarschuwde, Russische oligarch. Het punt is duidelijk, of je bent bij ons of de staat zal je afwijzen omdat het zal weigeren “patriottische verraders” ondergeschikt “vijfde colonne”waarvan het Westen afhankelijk is “proberen onze samenleving te verdelen”.

Lees ookDe rauwe waarheid van het regime van Poetin dat belooft ‘verraders’ te straffen

Slecht weer zeker voor oligarchen. Er zijn al sancties getroffen sinds de annexatie van de Krim in 2014, en de grote Russische fortuinen die onder het Kremlin zijn opgebouwd, zijn ook naar een andere dimensie verschoven met De “Speciale Militaire Operatie” begon op 24 februari tegen Oekraïne. Sinds die datum zijn verschillende golven van beperkingen …

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 88% om te ontdekken.

Vrijheid kent geen grenzen, net als je nieuwsgierigheid.

Lees je artikel verder voor € 1 in de eerste maand

Al geabonneerd?
aanmelden

READ  Macron vraagt ​​regering om "na te denken over maatregelen om Fransen te beschermen"