Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rusland zegt dat er in twee weken tijd ongeveer 200.000 mensen in het leger zijn gemobiliseerd

Rusland zegt dat er in twee weken tijd ongeveer 200.000 mensen in het leger zijn gemobiliseerd

Oekraïense tegenaanval boekt winst in het zuiden

Russische troepen hebben het moeilijk in de regio Cherson in het noorden van Oekraïne, waar het leger van Kiev al enkele weken een tegenaanval uitvoert, volgens bezettingsfunctionarissen en professionele bloggers die de militaire bewegingen van Rusland volgen.

De leider van de Russische bezetting van Cherson (zuiden), Vladimir Saldo, was de eerste om dit toe te geven kabel a “doorbraak” Oekraïne en in het bijzonder het verlies van het dorp Dudtchany, alvorens ervoor te zorgen dat de Russische luchtmacht “Ik ben gestopt” Oekraïense vooruitgang.

Oekraïense troepen rukken op In district Dudchany gearresteerd (…) Geen paniek”sloeg toen een van zijn assistenten, Kirill Strimosov, in een video- Uitgezonden dinsdag op zijn account op Telegram.

het kanaal kabel De Russische Rybar, die de bewegingen van de Russische troepen volgt, merkte op dat de Oekraïners oprukken in de regio’s Arkhanelsky en Dudchany omwille van Sluit de bevoorrading af van de Russische groep op de rechteroever van de Dnjepr..

De Oekraïense strijdkrachten van hun kant zwijgen over hun vooruitgang in het zuiden van het land. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zei dat pas in zijn avondtoespraak op maandag 3 oktober “In meerdere regio’s zijn nieuwe steden bevrijd”. “Steeds meer bezetters proberen te ontsnappen en verliezen in de gelederen van het vijandelijke leger nemen toe”zei weer.

READ  Yannick Gadot is niet erg comfortabel met aardrijkskunde