Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

RUNNED Alicia is uitgesloten van Koh Lanta 2024 en is getransformeerd sinds het filmen: 'Er is een voor en na'

RUNNED Alicia is uitgesloten van Koh Lanta 2024 en is getransformeerd sinds het filmen: 'Er is een voor en na'

Nadat Steve tijdens de lancering naar Yellow vertrok Koh Lanta, Immuunjagers, wordt een andere avonturier gedwongen het spel te verlaten, en aan het einde van de tweede aflevering die op dinsdag 20 februari 2024 op TF1 wordt uitgezonden, wordt Alicia geëlimineerd uit het Rode Team. Haar sterke persoonlijkheid, de redenen voor haar uitschakeling, de kritiek, haar nieuwe leven na de wedstrijd… De 23-jarige jonge zakenvrouw spreekt openhartig Purepeople.com.

Alicia geëlimineerd van Koh Lanta 2024: ze weet waarom

Waarom denk je dat je bent uitgesloten?

Ik weet waarom. Ik denk dat ik werd geëlimineerd omdat ik wiskundig gezien de zwakste in het team ben, je moet objectief zijn. Officieel heb ik niet veel gedaan op kamp. Omdat ik moe was na de examens, en ik niet bepaald vastbesloten was om ze te helpen. Dit alles samen betekende dat mijn eliminatie heel snel plaatsvond in het avontuur.

Begrijpt u de redenen die uw kameraden noemden met betrekking tot uw atletische tekortkomingen?

Ja, ik begrijp ze. Maar ik had graag gezien dat ze eerlijker waren, zei ik tegen het bestuur. Ik hoor dat ik atletisch zwakker ben. Geen probleem daarmee. Je hebt mijn avontuur gezien, en ik heb het zelf meegemaakt, dus ik weet het. Ik wou dat iemand mij de dingen duidelijk had verteld.

U zegt dat u “geschokt” bent, want “tussen wat mensen zeggen en de werkelijkheid ligt een wereld”. Begrijpt u de uitleg van Emily en Cécile?

Vandaag kunnen we het heel goed met elkaar vinden. Maar we kwamen er niet meer op terug in de zin dat het een spel bleef, en toen ik eenmaal wegging, ging ik verder, de bladzijde werd omgeslagen en ik wilde er vijftien jaar lang niet meer over praten. Ik neem het ze helemaal niet kwalijk. Ik begrijp 200% dat het een spel is en dat ze de zwaksten willen uitschakelen. Ik vatte het niet persoonlijk op. In het echte leven is het compleet anders, en dit zijn de mensen die ik het meest bewonder.

READ  De beroemde kapper Jean-Marc Maniatis is op 80-jarige leeftijd overleden

Je hebt het zelfs over “het land van de hypocrisie”… Hoe zou jij in hun plaats gereageerd hebben?

Objectief gezien denk ik dat als ik hen was, ik de zwakkere niet zou elimineren, omdat ze niet zo eng zijn. Je schakelt liever de sterkste uit. Het doel is om als team te winnen, maar vooral om een ​​reünie te bewerkstelligen en wellicht naar de plaatsen te gaan. De sterkeren deden ons pijn voor de rest van ons avontuur. Ik zou meer op de sterke link hebben gedrukt.

Vorige week heb ik de evenwichtsbalk gedumpt. Deze week heeft Mesa je begeleid op de cursus. Hoe beleef jij deze momenten?

Het was voor mij heel moeilijk om deze mislukkingen te accepteren. Ik heb nog nooit in mijn leven gefaald. Ik geef altijd 200% om dingen gedaan te krijgen. Daar besefte ik dat mijn lichaam soms niet verder kan. Dit is heel moeilijk te accepteren. Omdat het geen kwestie van wilskracht was, kon ik het helemaal niet. Ik waardeer Misa's gebaar enorm, het is enorm.

Ook bij uw aankomst noemde u Emily de 'Beyoncé van de stranden' en zei dat u 'haar niet kon zien'. Eindelijk kwam ik dichtbij. Hoe verklaar je dat?

Je moet weten dat zijn persoonlijkheid identiek is aan de mijne. Dus als we zijn karakter voor ons zien, is het ingewikkeld. Omdat ik precies weet wat er zal gebeuren en als er botsingen komen, kan het nog verder gaan. Ze neemt veel ruimte in beslag in het avontuur, heeft een sterk temperament, we zien en horen haar. Maar 'Beyoncé on the Beach' was niet denigrerend. Toen ik de lange blondine zag, dacht ik van wel. Niets persoonlijks of slecht. Hij was iemand met wie ik goed kon opschieten, maar hij bracht mij in een moeilijke positie, dus ik had het niet mis.

READ  Prins Harry kwam zijn respect betuigen bij het graf van zijn grootmoeder, koningin Elizabeth

In het Rode Kamp raakte David gewond aan de hand. Wat is er gebeurd ?

Hij wilde met een zeis als bamboe snijden, maar helaas sneed hij zijn vinger af. De dokter kwam snel en werd vervolgens gesorteerd.

Alicia (Koh Lanta 2024), “De reality-tv-pest”? Ze antwoord

Op sociale netwerken zijn internetgebruikers niet aardig tegen je. “Pest”, “ondraaglijk”, “slecht”. Hoe reageer je?

Ten eerste lees of kijk ik niet naar dit soort reacties. Ik heb bijna geen sociale netwerken behalve Instagram. Al het andere heb ik niet, dus ik zie het niet. Ten tweede accepteer ik kritiek volledig. Het hoort bij het leven, vooral als je jezelf blootgeeft. Dat hoor ik 2000%. Maar het heeft geen invloed op mij. Critici hebben geen idee van wie ik ben. Je kunt veel vreselijke dingen over mij zeggen, ik weet wie ik ben. Driekwart van de tijd vinden mensen mij niet leuk. En ik word liever geliefd om wat ik niet ben. Het is oké, er is niets mis mee en het stoort mij niet.

Sommigen vonden zelfs dat je meer reality-tv-shows hebt gedaan. Zou je geïnteresseerd zijn in zo'n kans?

Ik heb het vaak gezien en ik wist niet dat er een typisch profiel bestond voor deelname aan reality-tv. Ik ben gewoon een beetje onbeleefd, maar geen hypocriet. En dan zou ik ook zeggen dat we dat niet doen Ko Lanta Om reality-tv te doen. Het zijn twee totaal verschillende dingen. Het gaat om overleven. Ik heb veel genegenheid voor ALP Productions en Ko Lanta. Als mij gevraagd zou worden om met hen terug te komen, zou ik dat doen omdat het mij zoveel heeft gebracht. Ik werk in reality-tv, ik zeg nee. Dit is niet mijn levensdoel. Ik heb succesvolle projecten, bedrijven, dingen. Ik zie mezelf momenteel niet naar reality-tv gaan, en nog minder met een andere productie. Ik heb misschien het profiel, maar ik wil het niet echt doen. Als iemand mij iets aanbiedt, zal ik er misschien over nadenken.

READ  Quinté PMU - Voorspelling van de JEAN BOILLEREAU Award 8 dec. 2022

Koh Lanta 2024: Alicia is getransformeerd sinds ze thuiskwam

Hoe is uw relatie met andere avonturiers vandaag de dag?

Ik heb met iedereen een hele goede relatie. We zagen elkaar bij de première en konden even kletsen. Ze hebben allemaal heel verschillende, maar bewonderenswaardige persoonlijkheden. Ik hou van iedereen, vooral van mijn rode team.

Hoe was het om terug te keren naar de realiteit?

We vinden troost die we tijdens het avontuur niet hadden. En dat voelt goed. Er waren ook een paar vragen aan mij. Wie ben ik, waarom, hoe, wat moet ik doen… Ik heb mijn hele avontuur geëvalueerd, want ik ben niet perfect. Ik heb veel dingen veranderd. Bijvoorbeeld door met mensen om te gaan, niet op het eerste gezicht te oordelen, en te leren over anderen en hun ervaringen. Omdat we allemaal problemen hebben in het leven. Ik heb ook mislukkingen geaccepteerd. Tegenwoordig is mijn kijk op het leven compleet veranderd. Het heeft mij sterker gemaakt. Ik zeg tegen mezelf dat falen misschien toch niet zo erg is. Je hebt me veel geleerd over mezelf en de persoon die ik was. Toen ik opgroeide, was het een prachtig avontuur voor zelfverbetering. Er is een voor en na.

Wat is er sindsdien veranderd in je leven? Ko Lanta ?

Ik ben nog steeds manager van een zwembadbedrijf. Mijn plan is om het te laten groeien en over vijf tot zes jaar te komen waar ik wil zijn. Ik zal mij dus blijven inzetten voor deze uitdaging, zowel fysiek als spiritueel, die mij energie geeft en voordelen oplevert.

Exclusieve inhoud die niet kan worden gereproduceerd zonder dit te vermelden Purepeople.com.