Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze historische figuur keerde terug om hulde te brengen aan 'Ducky' op NCIS, tot groot ongenoegen van fans (foto's)

Deze historische figuur keerde terug om hulde te brengen aan 'Ducky' op NCIS, tot groot ongenoegen van fans (foto's)

NCIS nam op maandag 19 februari officieel afscheid van David McCallum, ook bekend als Ducky. Een speciale aflevering bracht veel verrassingen voor de kijkers met zich mee, waaronder de terugkeer van een historisch figuur om de nagedachtenis van zijn vriend te eren.

De rest staat onder deze advertentie

David McCallum, vertaler van Dr. Donald Mallard, bijgenaamd “Ducky” in NCIS, Het maakte miljoenen Amerikaanse kijkers op maandag 19 februari aan het huilen. In feite was de serie gewijd aan de US Navy Criminal Investigative Service een eerbetoon aan deze beroemde acteur die op 25 september 2023 op 90-jarige leeftijd stierf. De tweede aflevering van het eenentwintigste seizoen van NCIS werd uitgezonden op CBS en werd rijk aan emotie. En met goede reden! De aflevering heeft de titel De verhalen die we achterlaten, Het zat vol leuke verrassingen en naast de vele eerbetoon aan de meest cult-forensische arts uit de televisiegeschiedenis, veel opmerkelijke acteurs uit de serie zoals Gibbs (Mark Harmon), Ziva (Cote de Pablo) en Abby (Polly Perrette) verscheen op het scherm in de vorm van flashbacks. Maar dat is nog niet alles, want er was iemand aanwezig!

NCIS: DiNozzo keert terug om een ​​ontroerend eerbetoon te brengen aan Ducky…

Spoiler alert! Aan het einde van deze speciale aflevering bereidt Dr. Jimmy Palmer (Brian Dietzen) zich voor op de begrafenis van Dr. Donald Mallard. Zeer emotioneel spreekt hij de lijkschouwer aan met een bekende stem… een stemAntonius DiNozzogeïnterpreteerd door Michaël Weerly. De acteur nam echter aan het einde van het dertiende seizoen in 2016 afscheid van de serie. Dit optreden van de voormalige verstokte flirt van de US Naval Investigative Service is een echte verademing voor Serie A-fans! Tijdens deze korte en mooie scène treft speciaal agent DiNozzo zijn voormalige collega aan… bedroefd door de verdwijning van hun collega en vriend, en hij staat niet met lege handen. Ziva's voormalige metgezel David geeft Dr. Palmer een mooie stropdas. Met dit gebaar hoopt hij haar wat troost te bieden…een lieve knipoog naar het onvergetelijke 'Duck'.

Michael Weatherly, ook bekend als DiNozzo: “De terugkeer naar NCIS was een geweldige ervaring.”

Dit eerbetoon van Michael Weatherly aan David McCallum ontroerde veel kijkers. Fans van de franchise inderdaad NCIS Ik had niet verwacht DiNozzo nog eens te zien! Deze terugkeer is breed becommentarieerd op sociale netwerken. Op Instagram leidde de aankondiging van de terugkeer van de speciale agent tot talloze reacties, met meer dan 60.000 likes en ruim 1.800 reacties in minder dan 24 uur. Op X (voorheen Twitter) waren fans van de serie blij deze populaire acteur uit de serie weer te zien: “Oh mijn God, Tony is hier! Wat een verrassing!”’, roept een van hen. “Het kan me letterlijk niets anders schelen dan dat Tony in 2024 terugkeert naar NCIS.”Hij twittert op een ander account. Deze vertrouwde aanwezigheid is een echte troost voor fans van de politieserie: “Hij is terug voor het eerbetoon! Ik kan niet stoppen met huilen om Ducky maar ook om Tony's terugkeer!”Een fan van de acteur getuigt. Geconfronteerd met de opwinding die zijn optreden teweegbracht, reageerde Michael Weatherly ook: “De terugkeer naar NCIS was een geweldige ervaring.” Voordat hij eindelijk aan zijn vriend dacht, “Ducky had al die glimlachen graag gezien!”

De rest staat onder deze advertentie