Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ruimtevaartorganisaties zouden graag zien dat de maan een eigen tijdzone heeft

Ruimtevaartorganisaties zouden graag zien dat de maan een eigen tijdzone heeft

Ruimteagentschappen willen een speciaal maantijdsysteem creëren om interagency ruimteverkenning te vergemakkelijken.

Het voordeel van maan Het nam een ​​tijdje exponentieel toe, voor een groot deel omdat een mens op het punt staat er weer een voet op te zetten. Ruimteagentschappen en particuliere bedrijven over de hele wereld bereiden hun maanmissies voor de komende jaren voor en het zou heel ingewikkeld zijn om met elkaar te coördineren als iedereen verschillende tijdzones zou gebruiken. Tijdens een bijeenkomst bij het European Space Agency (ESA) European Space Research and Technology Centre (ESTEC) in Nederland vorig jaar spraken ruimtevaartorganisaties over het “belang en de urgentie van Bepaal de gemeenschappelijke maanreferentietijdIn een aankondiging zei Pietro Giordano, ingenieur navigatiesystemen van ESA, dat “er nu een gezamenlijke internationale inspanning wordt geleverd om dit mogelijk te maken”.

Ruimteagentschappen willen een tijdsysteem creëren dat is gewijd aan de maan

Momenteel gebruiken ruimteagentschappen hun eigen tijdzone voor tijdtellers aan boord en tweerichtingscommunicatiesystemen. Dit zou volgens de European Space Agency “in de loop van de tijd niet duurzaam zijn” in het tijdperk van verkenning van de maan. Missies uit verschillende landen gaan gezamenlijke waarnemingen doen en landen zullen met elkaar moeten communiceren, ook al werken ze niet direct samen als ze tegelijkertijd op de maan zijn.

Het zal echter niet eenvoudig zijn om deze prime time vast te stellen en te behouden en zal vele unieke uitdagingen met zich meebrengen. Zoals de European Space Agency opmerkt: “nauwkeurige navigatie vereist een strikte tracking van de tijd”, en daarom zal een onderwerp van de International Group of Space Organizations beslissen of die maantijd al dan niet gesynchroniseerd moet worden met de aarde, omdat klokken werken op de Maan op een manier die sneller is. Hoewel er een groot aantal factoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden, moet de gekozen oplossing praktisch blijven voor astronauten in een baan om de aarde of op maangrond.

READ  Groottevergelijking van de hoofdpersonen in World of Warcraft - World of Warcraft

Dit is om inter-agency ruimteverkenning te vergemakkelijken

“Het zou een echte uitdaging zijn op het oppervlak van een planeet waar elke dag op de evenaar 29,5 dagen duurt, met maannachten van vijftien dagen van extreme kou, met alleen de aarde een kleine blauwe stip in de zwarte lucht”, zei Bernhard Hoffenbach, een lid van het Lunar Exploration Team van de European Space Agency. Maar met de creatie van een werktijdsysteem kunnen we hetzelfde doen voor andere planetaire bestemmingen.”