Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Huawei wordt beschuldigd van het bespioneren van de verblijfplaats van journalisten op MWC 2023

Huawei wordt beschuldigd van het bespioneren van de verblijfplaats van journalisten op MWC 2023

Dit is een verhaal dat het toch al aangetaste merkimago van Huawei bij het publiek waarschijnlijk niet zal verbeteren. Het bedrijf wordt beschuldigd van het bespioneren van bezoekers van MWC 2023, dat vorige week in Barcelona werd gehouden. Wederom een ​​zeer vreemd geval van spionage.

Krediet: licht lezen

Journalisten die Huawei-producten wilden bekijken en testen op MWC 2023 die eind februari 2023 in Barcelona werd gehouden, moesten een door het bedrijf verstrekte badge dragen. Leden van de pers moesten de kaarten aan het einde van het bezoek teruggeven, maar sommigen waren nieuwsgierig en bewaarden ze voor verwijdering. Ze waren verrast dat te ontdekken Hun pasjes bevatten een chipdezelfde apparaten die andere aangesloten trackers en bakens uitrusten, In AirTag bijvoorbeeld.

waarom dan Zal de Chinese reus de bewegingen van zijn bezoekers volgen? ? Het bedrijf heeft al een zwavelreputatie. We waren er snel bij om de donkere ontwerpen toe te schrijven aan de Chinese gigant, die bekritiseerd is omdat hij te dicht bij de Chinese regering staat, en Joe Biden zei tegen sommige bedrijven dat ze helemaal moesten stoppen met handelen met Huawei.

Huawei negeerde de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en ging achter de bezoekers van MWC 2023 aan

interpretatie Geschreven in het zwart op de achterkant van de badge. Er staat: “We gebruiken RFID- en Bluetooth-technologie om de tijd te verzamelen dat deze kaart is gebruikt bij de ingang van het Huawei-tentoonstellingsgebied, realtime locatie-informatie en reistijdinformatie. Bezoek van de eigenaar. Het wordt alleen verzameld en verwerkt Om de interesse van onze gasten te analyseren van onze producten om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

READ  LG Gram 16 (16Z90Q) review: een grote, bijna perfecte ultrabook

lezen – Huawei wil Android vervangen door HarmonyOS en gaat eigen chips testen

Gevraagd door Light Reading, antwoordden de organisatoren van de show: ” De suggestie dat Huawei een volgapparaat heeft gebruikt, is een gevaarlijke beweringWe zijn dit probleem aan het onderzoeken, maar hebben op dit moment geen details om te delen.’ Relatietracker volgt.

bron : Licht lezen