Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier zijn de PS4- en PS5-games die in maart 2023 zijn geïntroduceerd, het valt tegen

Hier zijn de PS4- en PS5-games die in maart 2023 zijn geïntroduceerd, het valt tegen

Sony heeft zojuist zijn PS Plus-games voor maart 2023 onthuld. Het valt enigszins tegen in vergelijking met wat er in het verleden al werd aangeboden, maar spelers kunnen nog steeds een moderne oorlogsgame krijgen, een populaire actiegame en een solide actie-RPG. Hier is de lijst.

PlayStationPlus © Sony

Terwijl PlayStation Plus minder aantrekkelijk wordt voor PS4- en PS5-spelers, onthulde Sony zijn volgende reeks gratis games tijdens zijn State of Play-livestream in februari. Alle drie de games kunnen vanaf 7 maart worden opgehaald, ongeacht op welk abonnementsniveau je je abonneert.

Welke games zijn in maart 2023 aan PS Plus toegevoegd?

Dit zijn de gratis PlayStation Plus-games in maart 2023. Alle drie zijn ze beschikbaar van 7 maart tot 3 april 2023:

  • Slagveld 2042 (PS5, PS4)
  • Minecraft kerkers (PS4)
  • ader code (PS4)

Hoewel de nieuwste FPS van EA een moeizame start kende toen deze in 2021 werd gelanceerd, zijn er sindsdien updates uitgerold en De online ervaring is nu bevredigend. met aankomst Slagveld 2042 Op PS Plus kun je een toename van het aantal spelers verwachten, dus dit is een goed moment om het eens te proberen.

Om te lezen: PS Plus Extra en Premium: games van februari 2023 met Horizon Forbidden West, Resident Evil 7

Minecraft kerkers Het is eigenlijk ver Maine ambacht naar Diablo. gespeeld in isometrisch perspectief, Minecraft kerkers vecht je een weg door groepen vijanden op zoek naar nieuwe buit. leuk vinden DiabloHet spel kan het beste worden genoten met vrienden. Groet Uitstekend coöperatief spel Gezin met kinderen.

Als je een fan bent van RPG-games en het niet hebt getest ader codeNou, het is het juiste moment. De door Bandai Namco uitgegeven RPG heeft weinig impact Slechte geestenMaar blijf meer vergevingsgezind. Het heeft leuke gevechten en prachtige omgevingen lange rit Die alleen of met een vriend kan worden gespeeld.

READ  LEGO Fortnite-update: boost alle wapens en gadgets