Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rudolf Saadeh, ondernemer en erfgenaam om de wereld te veroveren

PORTRET – Het hoofd van CMA-CGM ontwikkelde de groep heel snel.

Intuïtie; wil; grenzeloze ontwikkeling. Met deze paar woorden, vertrouw het toe aan figaro Aan de vooravond van zijn aantreden CMA-CGM In 2017 schetste Rodolphe Saadeh zijn ambities voor het bedrijf dat hij in 1978 oprichtte in de handen van zijn vader die uit Libanon kwam.

Jack Saadi, die in 2018 stierf, was een rockster die zich richtte op het ontwikkelen van nieuwe zeeroutes. Zijn oudste zoon, Rudolph, 52 jaar oud, werd al snel geassocieerd met de groep waarin hij was gemaakt. MarseilleEen nieuw pad dat de zeeën oversteekt. Op het moment van zijn aanstelling als CEO, de woorden LogistiekEn “E-commerce”En “Digitaal” Het maakte al deel uit van het vocabulaire van de dolfijn. Vijf jaar later ging de zoon van de eigenaar van het schip, die opperhoofd werd, de uitdaging aan die hij zichzelf stelde. CMA CGM heeft zich door offshore groei gevestigd als een wereldwijde en mondiale speler in de logistiek op het gebied van scheepvaart, onshore (Gefco, Colis Privé en CLS van Ingram) en lucht (Ceva Logistics en binnenkort Air France).

“Rodolphe Saadé ontwikkelt de groep op een manier…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 86% om het te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 1 in de eerste maand

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  LIVE - Covid-19: Canada keurt Pfizer-BioNTech-vaccin voor tieners vanaf 12 jaar goed