Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rapport zegt dat Google meer dan 300 keer per dag Frans bespioneert

“Dit is de grootste datalek ooit geregistreerd”, aldus de Irish Civil Liberties Council.

In welke mate? de Google Bewaakt het wat we doen met onze mobiele telefoons, computers en andere apparaten? Realtime gebruiksgegevens voor nieuwe biedingen (RTB) Informatie over internetgebruikers voor het volgen en targeting advertenties Geplaatst op maandag door Ierse Raad voor Burgerlijke Vrijheden (ICCL). Concreet, technische giganten zoals Google of Microsoft Bespioneer wat we zoeken, bekijk de sites die we bezoeken en maak van daaruit een consumentenprofiel dat ze aan bedrijven verkopen.

‘RTB is grootste datalek ooit’ZegtICCL. Volgens het rapport volgen technologiebedrijven de gegevens van elke Europeaan gemiddeld 376 keer per dag En dat van een inwoner van de Verenigde Staten 747 keer per dag.

Vandaag geven we (verbazingwekkende) nieuwe gegevens vrij over het RTB-datalek.
Realtime Quotes volgt en deelt wat mensen online kijken en hun bewegingen in de echte wereld 178 biljoen keer per jaar in de VS en Europa. https://t.co/upbAvqzcX2

– Johnny Ryan (@johnnyryan) 16 mei 2022

Een Franse internetgebruiker werd 340 keer per dag gemonitord door Google

De Frankrijk Het is het elfde meest gevolgde land van Europa. Volgens ICCL, Een Franse internetgebruiker wordt 340 keer per dag gescand door Google. De landen die het meest worden blootgesteld aan dagelijkse spionage op het continent zijn het Verenigd Koninkrijk (462), Polen (431) en Spanje (426).

ik’Duitsland Hij staat dertiende op de lijst. Volgens ICCL voeren technologiebedrijven inspectie en verzending uit eens per minuut Wat een persoon in Duitsland doet als hij op het netwerk is aangesloten.

READ  Ferrari V6 Hybrid Surprise, nieuwe modelinformatie

De gegevens zijn verkocht aan meer dan 1.000 bedrijven in Europa

aan het kijkenIemands online activiteit in de VS is nog steeds 57% frequenter dan die van een Europeaan.

Volgens het rapport staat Google, de grootste speler op het RTB-platform, het toe 1058 bedrijven Om RTB-gegevens over Europeanen te ontvangen.