Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rowenta X-Plorer Series 95 RR7987WH review: de baanbrekende robotstofzuiger

Rowenta heeft sindsdien een lange weg afgelegd Smart Force Cyclonic Connect. Terwijl de nieuwste versie van de Franse fabrikant alles had, is de Serie 95 sober en neemt een traditioneel robotontwerp aan: de vorm is rond, het plastic is zwart of wit en de motorkap groeit met een laserafstandsmeter; Daarom is hij 10,3 cm hoog, wat kan voorkomen dat hij onder lage meubels schuift.

Terwijl het robotcomplex zich onder de behuizing bevindt, is er een plaats onder het apparaat om een ​​microvezelservet en een watertank te plaatsen. in tegenstelling totEcofax Depot T9 + Die een echt systeem heeft om de vloer te wassen (door wrijving), het systeem waarmee de Rowenta is uitgerust, werkt iets beter dan een spons op de vloer te laten gaan. Het wordt meer gebruikt om stof dat aan de vloer vastzit te verwijderen dan hardnekkige vlekken.

Op de hoes bevinden zich twee knoppen: één om de robot te starten en de andere om het apparaat terug te brengen naar het oplaadstation. De rest van de functionaliteit is toegankelijk via de X-Plorer S75-S95-app – niet de Rowenta Robots-app – die ook beschikbaar is in de iOS- en Android-winkels.

Contact en sollicitatie

Deze applicatie is rijk aan opties en geeft natuurlijk toegang tot basisfuncties (aan/uit, terug naar basis, wekelijkse programmering van reinigingssequenties, geschiedenis van zuigcycli, etc.). De app geeft toegang tot 4 zuigkrachten en verschillende bevochtigingsniveaus. Daarbij komt nog de automatische tapijtdetectie – die automatisch de zuigkracht verandert.

Rowenta X-Plorer 75-95 applicatie.

Rowenta X-Plorer 75-95 applicatie.

Aan het einde van de reinigingscyclus maakt de Serie 95 een kaart van zijn omgeving waarin de gebruiker kamers kan creëren, zijn woning kan onderverdelen en virtuele bakens kan installeren (hier “No-Go Areas” genoemd). Deze worden gebruikt om de toegang tot bepaalde delen van de kamer te blokkeren, zowel voor de stofzuiger als voor de dweil (zeer praktisch rond tapijt).

Rowenta X-Plorer 75-95 applicatie.

Rowenta X-Plorer 75-95 applicatie.

Wat betreft de add-ons, we zijn blij een afstandsbediening te vinden die wordt gebruikt om de robot te besturen zoals we doen met een op afstand bestuurbare auto, en de toepasselijke naam “Locate Robot” -modus.

Zoals vaak het geval is, bevindt de collector zich onder de motorkap van de robot. De inhoud van 0,5 liter is vrij groot, waardoor het niet nodig is om hem regelmatig te legen. En, zoals bij veel robots, kan het ook worden bekritiseerd omdat het niet luchtdicht is, wat betekent dat stof de neiging heeft om te vallen wanneer het wordt vastgehouden.

Om het te legen, verwijdert u eenvoudig het HEPA-type filter, het voorfilter en opent u tenslotte het gaasfilter.

Het vullen van het waterreservoir is niet erg praktisch vanwege de vrij smalle opening.

Bij de Serie 95 worden drie borstels geleverd: de hoofdborstel (rubberen en nylon borstelharen) voor grof vuil en dierenhaar, de siliconenroller (voor het opvangen van lang haar en borstelharen) en de zachte borstel voor het opvangen van ultrafijne stofdeeltjes. De installatie van de borstels is geen probleem: ze kunnen eenvoudig worden gedemonteerd voor reiniging.

READ  Airbnb heeft 240.000 reserveringen geblokkeerd om geheime feestjes te vermijden, waaronder 4.000 in Bordeaux