Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jeff Bezos stelt voor om vervuilende industrieën de ruimte in te sturen

Het lijkt erop dat Jeff Bezos erg geïnspireerd is door Jeff Bezos kleine reis in de ruimte. Is het ten goede? Dit is wat ik de groep voorstel:
CBS vanmorgen : Weg met industrieën die de aarde vervuilen door ze de ruimte in te sturen.

“Wat ik je ga vertellen, klinkt geweldig voor je, maar het zal gebeuren. We kunnen alle zware industrieën en alle vervuilende industrieën van de aarde verwijderen door ze in de ruimte te laten draaien”, zei de voormalige president.Amazone.

SOS Aarde

Jeff Bezos Hij kreeg kritiek omdat hij een ruimtewandeling maakte voor…
Graag, waardoor een astronomische koolstofvoetafdruk ontstaat (tussen 200 en 300 ton koolstofdioxide voor een raketlancering met vier passagiers, geeft aan
voogd). De ondernemer lijkt echter te hebben gehoord van de opwarming van de aarde. Alleen maakt hij zich er op zijn eigen manier zorgen over.

Waar anderen voorstellen om te verminderen Overconsumptie of om naar toe te gaan
Hernieuwbare energieIedereen die een fortuin heeft verdiend met een e-commercesite, is niet echt van plan om de productiesnelheid te verlagen. We moeten zware en vervuilende industrieën naar de ruimte verplaatsen om deze allerhoogste schat die de aarde is, te behouden. Het zal decennia en decennia duren, maar je moet ergens beginnen en grote dingen beginnen met kleine stappen. En dat is wat deze subtropische toeristische missie ons in staat stelt te doen, het stelt ons in staat om te trainen.”

Om de ruimte te gaan vervuilen in plaats van de aarde om het milieu te sparen, was het misschien nodig geweest om op 15.000 te vliegen om erover na te denken…

READ  Europese Unie: groen licht intrekken om KLM in de rechtbank bij te staan