Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Clubhouse-chat-app is nu voor iedereen beschikbaar

De app is alleen toegankelijk op uitnodiging en staat sinds de lancering in maart 2020 in de wachtrij.

Voice chat netwerk applicatie network ClubhuisHet uitnodigingssysteem, dat sinds de lancering in maart 2020 alleen toegankelijk is op uitnodiging en in de wachtrij, staat nu open voor iedereen. Ingezet als een mechanisme om de inschrijvingsgroei te vertragen naarmate een team wordt gevormd en de infrastructuur wordt versterktClubhuis legt het uit in een persbericht. De leiders van de app, waarmee je kunt luisteren naar en soms deelneemt aan live discussies, willen nu uitbreiden.

Het bedrijf, gevestigd in San Francisco, heeft optimaal gebruik gemaakt van de pandemie om lange gesprekken bij te werken, of het nu gaat om vragen en antwoorden van investeerders, een chat met vrienden of interviews met persoonlijkheden. Servers en algoritmen hadden soms moeite om de vraag bij te houden.

500.000 “chatrooms” per dag

Als gevolg van de groeiende populariteit van het bedrijf, worden er nu dagelijks meer dan 500.000 “chatrooms” gecreëerd, tegenover 300.000 in mei en 400.000 in juni. “Door mensen in golven toe te voegen, elke week nieuwe gezichten te verwelkomen tijdens oriëntatiesessies op woensdag en elke zondag te chatten met de gemeenschap op openbare bijeenkomsten, konden we het clubhuis op een berekende manier ontwikkelen en (met name) voorkomen dat het systeem ontrafelt als we van maat veranderen”Dat zeggen de makers van de app in een blogpost. “Maar we wilden altijd dat de club open was.”Paul Davison en Rohan Seth toegevoegd.

READ  Arbitragezaak: Hof van Justitie van de Europese Unie om Bernard Tapie te redden

“We weten dat er nog steeds veel ups en downs zijn, en de concurrentie van de grote netwerken zal hevig zijn.”Let ook op. Hun succes is al nagevolgd, zo lanceerde Facebook in juni in de VS zijn live audiochat-tool genaamd “Live Audio Rooms”.

Het clubhuis heeft verschillende keren geld ingezameld om de ontwikkeling ervan te financieren. Bij de laatst bekende deal in april werd het bedrijf gewaardeerd op bijna $ 4 miljard. Ze specificeerde het aantal leden niet, maar merkte alleen op dat het nog eens 10 miljoen mensen heeft verwelkomd sinds de app in mei op Android werd gelanceerd.