Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rose Hanbury reageert op geruchten over een relatie met prins William

Rose Hanbury reageert op geruchten over een relatie met prins William


De naam Rose Hanbury is bij niemand meer bekend. De ex-vriend van prinses Kate Middleton wordt ervan verdacht een geheime affaire te hebben met diens echtgenoot, prins William. Nu de geruchten de afgelopen weken weer de kop opsteken, heeft de markies de Cholmondeley officieel op de speculatie gereageerd.

Om erachter te komen wie Rose Hanbury is Dit is Rose Hanbury, Kate's ex-vriendin en nu de minnares van prins William

• Lees ook: Kate Middleton lijkt op nieuwe foto's 'gelukkig en gezond', maar mensen geloven het niet

Volgens de Amerikaanse media Business Insider beweerden de advocaten van Hanbury dat de vermeende relatie tussen hun cliënt en prins William “volkomen vals” zou zijn.

Getty-afbeeldingen

oud verhaal

Het is niet de eerste keer dat er geruchten de ronde doen over een mogelijke romantische relatie tussen de twee partijen.

In 2019 meldden Britse media dat Middleton en Hanbury een verhitte discussie hadden over de mogelijke buitenechtelijke affaire van haar man.

Frankrijk Persbureau

In het midden van catisperaceae, Nadat de prinses vanwege een operatie enkele maanden uit het zicht was geweest, keerden de geruchten over deze relatie terug.

Sommigen geloven dat de koninklijke familie het vertrek van Kate probeert te verbergen, wat feitelijk het gevolg is van het verraad van de prins.

Het is allemaal een film waard!

Zie ook op het foliezakje:

READ  CNews speelt zijn toekomst met de frequentievernieuwing van TNT vanaf woensdag