Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

James Bond: Aaron Taylor-Johnson formaliseerde al snel de nieuwe 007?

James Bond: Aaron Taylor-Johnson formaliseerde al snel de nieuwe 007?

Aaron Taylor-Johnson, de nieuwe James Bond?

© Getty Images

Aaron Taylor-Johnson, binnenkort beschikbaar Kraven de JagerWordt hij de nieuwe 007? De acteur is naar voren gekomen als de koploper om Daniel Craig te vervangen als James Bond in de populaire spionagefilmreeks, vooral na een nieuw gerucht.

Advertentie Uw inhoud gaat hieronder verder

Volgens de Engelse tabloid de zonDe rol van Bond zou worden aangeboden aan de 33-jarige Britse acteur, bekend van zijn rollen in… supervet, Avengers: Age of Ultron En onlangs intercity.

Is het contract binnen een week getekend?

“De Bond is de beurt aan Aaron als hij besluit deze te accepteren.”Een bron zei zon. “Het aanbod ligt officieel op tafel en ze wachten op een reactie.”

Van Taylor-Johnson wordt verwacht dat hij de rol van 007 op zich neemt “Teken binnen een week uw contract.”Volgens de krant, die specificeert dat EON Studio, die James Bond-films produceert, dit jaar wil beginnen met het filmen van de nieuwe avonturen van de Britse geheimagent.

Deze informatie moet uiteraard met een korreltje zout worden genomen, aangezien er niets officieel is bevestigd of aangekondigd door EON Productions of Amazon MGM Studios.

Aaron Taylor-Johnson in The Fall Guy.

Aaron Taylor Johnson Zondebok.

© Universele afbeeldingen

Taylor-Johnson is echter een volkomen redelijke keuze voor de rol van Bond. Als een acteur aan populariteit wint door in verschillende blockbuster-films te verschijnen, dan is zijn optreden in een thriller Nachtdieren (In 2016) bewees hij hoe getalenteerd hij is en won hij ook een Golden Globe Award voor beste mannelijke bijrol.

De casting van Taylor-Johnson zou echter veel Bond-fans kunnen teleurstellen, die in plaats daarvan hoopten op een beetje diversiteit voor de rol, die altijd door blanke acteurs werd gespeeld. Namen: Idris Elba (Luther), Daniel Kaluuya (Eruit(of Henry Golding)Mijne heren) werden bijvoorbeeld verhandeld als potentiële opties.

Aaron Taylor-Johnson in Kraven de Jager.

De acteur zal binnenkort te zien zijn Kraven de Jager.

© Sony-foto's

In afwachting van meer informatie over de nieuwe James Bond en de betrokkenheid van Taylor-Johnson bij het project, heeft de acteur een nogal druk 2024. Hij staat tegenover Ryan Gosling en Emily Blunt Zondebok (1 mei in de bioscoop), hoofdtitels Kraven de Jagerin de bioscoop vanaf 28 augustus, behoort ook tot de nieuwe cast Nosferatu Door Robert Eggers, later dit jaar verwacht.

Advertentie Uw inhoud gaat hieronder verder

READ  Natalie Bay en Laura Smit ontmoetten elkaar in de bioscoop