Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton: Nieuwe foto's van de lachende prinses onthuld door The Sun en TMZ

Kate Middleton: Nieuwe foto's van de lachende prinses onthuld door The Sun en TMZ

Maandagavond werden nieuwe foto's van prinses Kate gepubliceerd, waarop ze glimlachend naast haar man, prins William, te zien is op de boerenmarkt in Windsor, ten westen van Londen. De gezondheidstoestand van de prinses leidde wekenlang tot wilde geruchten en speculaties.

In een videoclip die exclusief is gepubliceerd door de kranten The Sun en TMZ, en op een duidelijker beeld, zien we Kate, 42, met los haar lopen, een zwarte broek en een jasje dragen, en glimlachend.

Volgens Britse media zijn deze foto's van de prinses en haar echtgenoot, de erfgenaam van de Britse troon, zaterdag genomen voor de lokale boerenmarkt in Windsor, niet ver van hun gezinswoning op het platteland. Afgelopen maandag werd Kate daadwerkelijk met William in de auto gefotografeerd.

Kate onderging op 16 januari een grote buikoperatie. Het paleis had haar gewaarschuwd dat ze niet vóór Pasen haar publieke taken zou hervatten. Maar de lange afwezigheid van de prinses, doorgaans een van de meest gefotografeerde vrouwen ter wereld, heeft aanleiding gegeven tot allerlei theorieën.

Als reactie plaatste hij op 10 maart een foto van de prinses van Wales, glimlachend en omringd door haar kinderen ter gelegenheid van Moederdag.

Door in te zoomen zijn verschillende problemen zichtbaar die erop wijzen dat er te veel foto's over elkaar heen zijn geplaatst. X/ @KensingtonRoyal

Maar de ontdekking van meerdere bewerkingen op deze foto, de intrekking ervan door vijf van de grootste persbureaus (waaronder Agence France-Presse) die de foto publiceerden, en expliciete excuses van Kate, die de verantwoordelijkheid op zich nam door te zeggen ‘probeer te publiceren’, hadden behoorlijk wat gevolgen gehad. tegenovergestelde. invloed.

READ  Bruno Hurcade, TF1 Miljonair-kampioen, legt in detail uit hoe hij met zijn geld omgaat

Maandagavond vergezelde de krant The Sun de nieuwe foto's met een bericht aan de prinses: 'Goed je te zien, Kate.'

“Deze foto zal complottheorieën het zwijgen opleggen”, verwelkomt de Daily Mail. De krant voegde eraan toe dat het “zou werken om fans gerust te stellen over het goede herstel” van de prinses na de operatie die ze onderging.

Volgens The Sun waren Kate en William zondag ook aanwezig bij een sportevenement waaraan hun drie kinderen, George, Charlotte en Louis, deelnamen. Britse media meldden dit weekend en maandag dat Kate naar verwachting pas op 17 april haar publieke taken zal hervatten.