Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marine Le Pen is van mening dat de keuze voor Aya Nakamura als gastheer voor de Olympische Spelen van 2024 een “belediging voor de Fransen” is.

Marine Le Pen is van mening dat de keuze voor Aya Nakamura als gastheer voor de Olympische Spelen van 2024 een “belediging voor de Fransen” is.

Marine Le Pen bij France Inter op 20 maart 2024.

Marine Le Pen bij France Inter op 20 maart 2024.

Politiek – De aanwezigheid van Aya Nakamura op het podium van de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs? Niets minder dan de vernedering die Emmanuel Macron wil, aldus Marine Le Pen. De drievoudig Elysee-presidentskandidaat heeft krachtig betwist wat – in dit stadium – slechts een gerucht is dat nooit is bevestigd, en gelooft dat de meest beluisterde Franse zanger ter wereld niet aan de verwachtingen voldoet. “Het imago dat wij aan ons land willen geven”.

“Het is geen mooi symbool. Dit is een extra provocatie van Emmanuel Macron. Hij moet elke ochtend wakker worden en tegen zichzelf zeggen: 'Hoe kan ik er vanochtend in slagen het Franse volk te vernederen en te mishagen?'” »grapte het parlementslid van Pas-de-Calais woensdag 20 maart tegen FranceInter.

Leah Salama lanceerde het opnieuw op basis van de woordkeuze “vernedering”Marine Le Pen begint: “Omdat Aya Nakamura…” Zonder zijn zin af te maken. Voordat u verdergaat: “Ik zal je niet eens over de omgeving vertellen. Ik zal je vertellen over haar kleding, haar vulgariteit en het feit dat ze geen Frans zingt. Ze zingt geen buitenlands.” [sic] Nee. ‘We weten niet wat’, zingt zestabiliseert en weerlegt deze term “Mengsel” Om de taal van de zanger te beschrijven.

READ  Isabelle Adjani, mysterieus in het originele kostuum, treedt op tijdens het La Rochelle Festival

Marine Le Pen vindt de aanval op Aya Nakamura ‘beschamend’

De voormalige president van RN let erop de naam niet te noemen van de artiest die ze op 26 juli graag op het concertpodium zou willen zien. Maar zij denkt van wel “Het is iets dat mensen moet samenbrengen, dat de Fransen moet verenigen.” Hij voegde eraan toe: “Het is moeilijk om 100% te verenigen, maar hier kunnen we duidelijk zien dat het opnieuw de wens van Emmanuel Macron was om verdeeldheid te zaaien, en dat is waar hij het beste in is.” Ze dringt aan.

Marine Le Pen is niet de eerste die kritiek levert op wat op dit moment slechts een gerapporteerde hypothese is Nadrukkelijk. Rechts op de foto is de zanger sinds eind februari het doelwit, tot het punt dat hij werd aangehaald en uitgejouwd tijdens een ontmoeting met Eric Zemmour. Het was ook het doelwit van een actie van een kleine extreemrechtse groep die een afbeelding van een haatbanner op sociale netwerken deelde. Deze racistische aanvallen hebben aanzienlijke proporties aangenomen, wat het Openbaar Ministerie van Parijs ertoe heeft aangezet een onderzoek te openen, naar aanleiding van een rapport van Lycra.

Bij France Inter veroordeelde Marine Le Pen de aanslagen “beschamend”Dat beweren “Het probleem is niet dat zijn nationaliteit in twijfel wordt getrokken.” Maar ze geeft niet op: “De vraag is welk imago we aan ons land willen geven. Zij is niet de enige kunstenaar wier werk wereldwijd veel wordt verkocht.Jij concludeert. De enige is nee, maar de eerste is ja.

READ  Karen Le Marchand flirt met liefde in Pre 2021: A Revelation for a Couple

Zie ook op HuffPost: