Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ronde van Spanje: Meintjes, Hirt en Pozzovivo Leiders van de Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux in Vuelta

Mingez, die in Volta zijn achtste wedstrijd zal rijden (10e in 2015 en 12e in 2017), moest vorig jaar noodgedwongen stoppen op de voorlaatste etappe van de Vuelta a España toen hij in de top 10 stond. De Vuelta 2013 zal deelnemen aan hun vierde ronde door Spanje.

Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux zal twee Belgen opstellen op de Spaanse wegen: sprinter Gerben Thijssen, die de 2e Vuelta zal zijn, en ervaren Jan Bakelants, tweemaal op de 17e plaats in de Vuelta die voor de vijfde keer in Spanje zal zijn.

De Nederlander Boi van Poppel, Deen Julius Johansen en de Est Rein Tarama, winnaar van de derde etappe en vorig jaar twee dagen de rode trui, zijn de andere renners die door de Waalse ploeg zijn geselecteerd.

“De top tien verdiend door Louis Meintjes, Jean Hurt en Domenico Pozofevo in de Tour en de Giro moedigde ons aan om een ​​sterke groep klimmers op te roepen voor deze derde en laatste Grote Ronde van het seizoen. Op deze manier kunnen we de vele klimmers uitbuiten Tactische opties in optica voor een top 10 in Madrid We zullen onze strategie kunnen verbeteren na de moeilijke dagen in Nederland en de explosieve etappes in Baskenland”, aldus sportief directeur Peter Vansbroek in een persbericht. “Onze selectie kan op elk terrein winnen, daar ben ik van overtuigd.”

READ  Een nieuwe club komt in de race voor Keylor Navas