Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ronaldo nadert zijn toekomstige club met een enorm contract!

Ronaldo nadert zijn toekomstige club met een enorm contract!

De toekomst van de club van Cristiano Ronaldo kent mogelijk binnenkort een conclusie: de Portugees staat op het punt betrokken te raken bij een exotische club: Al-Nassr, in Saoedi-Arabië.

De 37-jarige aanvaller ontkende Er is weinig overeenstemming over de training onder leiding van de Fransman Rudi Garcia (58 jaar), die over dit onderwerp sprak. Maar Cristiano Ronaldo komt al dicht bij de overwinning, na het beëindigen van zijn grote huurcontract (bijna 26 miljoen euro per jaar) met Manchester United.

Inderdaad, volgens de informatie in de Spaanse post MerkPortugees internationaal, Wiens toekomst in het nationale team is niet duidelijkAlleen het groene licht moet worden gegeven aan het management van de Saoedische club om het proces te laten slagen. De twee partijen zullen een akkoord bereiken over de kenmerken van een contract van puur goud, waardoor de vijfjarige Ballon d’Or de best betaalde speler ter wereld zou worden, met 200 miljoen euro per seizoen, tot 2025. Dat is alles.

Tekenen na afloop van het feest?

Terwijl Cristiano Ronaldo had in de zomer van 2022 bij Olympique de Marseille kunnen belandenHet lijkt er dus op dat de Portugees een vreemde club nadert, die ook aan de kant van Al-Saad wordt genoemd, in Qatar. Maar de ex-spits van Real Madrid zou zijn selectie zeer winstgevend hebben gemaakt voor de zege.

Momenteel is de voormalige Mancunian op vakantie in Dubai. Merk Hij onthult dat Cristiano Ronaldo aan het einde van dit seizoen naar Saoedi-Arabië zal afreizen om te communiceren met zijn toekomstige club. Als de informatie wordt bevestigd, zal de speler die is opgeleid in Sporting Lissabon zich aansluiten bij enkele van de glorieuze oude Europese clubs, zoals David Ospina, voormalig Marseille Alvaro Gonzalez en Luiz Gustavo, Kameroense Vincent Abu Bakr of Braziliaan Talisca. Opmerking voor het personeelsbestand van voormalig LOSC-, OL- en OM-coach Rudy Garcia, hij is momenteel de aanvoerder van het Saoedi-Arabische kampioenschap.

READ  Monte Carlo Rally: tv-programma en schema's voor donderdag

Met Cristiano Ronaldo zou de overwinning het voetbal in zijn land nog meer moeten domineren.