Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ron DeSantis valt de ‘waakcultuur’ van Disney en Florida aan en trekt de franchise in

Ron DeSantis valt de ‘waakcultuur’ van Disney en Florida aan en trekt de franchise in

Brian R.Smith/AFP Nadat de gouverneur van Florida werd beschuldigd van het indoctrineren van kinderen met LGBT+-principes, heeft Disney zojuist zijn bijzondere status in deze Amerikaanse staat verloren, waaronder het themapark Disney World in Orlando.

Brian R.Smith/AFP

Nadat de gouverneur van Florida werd beschuldigd van het indoctrineren van kinderen met LGBT+-principes, heeft Disney zojuist zijn bijzondere status in deze Amerikaanse staat verloren, waaronder het themapark Disney World in Orlando.

Verenigde staat – “Vandaag komt er eindelijk een einde aan de lucratieve business van het Enchanted Kingdom.” De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, verwelkomde maandag 27 februari nadat hij een wet had uitgevaardigd die de speciale status van Disney in zijn staat verwijdert, de laatste in zijn aanval op een vermeende cultuur. “Ik word wakker”.

Sinds de jaren zestig heeft Disney, dat het themapark Disney World in Orlando bouwt, een speciale status genoten die het een grote autonomie heeft gegeven en het is vrijgesteld van de meeste overheidsvoorschriften.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Een privacyverklaring voor het bedrijf met de grote oren dat zojuist de Republikeinse gouverneur neerhaalde, die Disney ervan beschuldigt kinderen te indoctrineren over LGBT+-kwesties, zo noemde hij ook tijdens een persconferentie.

Torpedojager “Wookie”

De betrekkingen tussen de entertainmentgigant en Ron DeSantis waren al gespannen toen voormalig Disney-CEO Bob Chapek zich uitsprak tegen een door de gouverneur gepromote wet die het lesgeven in basisschoolvakken met betrekking tot seksuele geaardheid beperkt.

‘Disney sprak zich uit tegen iets dat alleen bedoeld was om jonge kinderen te beschermen’ Ron DeSantis hekelde maandag en beschuldigde het bedrijf ervan te proberen een “Ideologisch “.

READ  De NAVO beschouwt het Zweedse lidmaatschap in juli als "volledig mogelijk".

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Opkomende ster van hard rechts die openlijk flirt met zijn kandidatuur voor het Witte Huis Ron DeSantis doet zich gewillig voor als een vernietiger van het Witte Huis “Wookie”. Het is duidelijk dat de veertigjarige een hoop rekent“elites” Om hun progressieve ideologie op te leggen aan een samenleving die deze verwerpt en zich ertegen wil beschermen in haar eigen land. Zelfs als dat betekent dat Disney, een van Amerika’s favoriete merken, moet worden verbannen.

Zie ook op Huff bericht: