Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rodrygo veranderde zijn strategie tegen Kylian Mbappé

Rodrygo veranderde zijn strategie tegen Kylian Mbappé

Het is niet verwonderlijk dat hij de gekozen speler was voor en na de aankondiging van de komst van Kylian Mbappé naar Real Madrid. Als Vinicius Junior onaantastbaar is, is Rodrygo duidelijk de speler die als klep kan fungeren bij filevorming binnen de Merengue-aanval. Met 17 goals en 9 assists in 51 optredens dit seizoen zal de 23-jarige Braziliaan het moeilijk hebben om de golf van Mbappé te weerstaan ​​als hij van plan is voor het verzet te spelen.

De rest volgt na deze aankondiging

Onlangs heeft hij ook meer gewicht gegeven aan vertrekgeruchten door twijfels te laten bestaan ​​over zijn toekomst in de Spaanse hoofdstad, in een tijd waarin interesse van Manchester City en Paris Saint-Germain is gemeld. “Nou… er kan van alles gebeuren. Ik heb hier een contract, maar… de jaren die ik hier heb doorgebracht waren interessant voor mij. Zoals ik al zei, ik wil nog steeds bij deze club zijn, maar laten we zien wat er gebeurt. Alles is mogelijk.” “ Sindsdien is Rodrigo achteruit gegaan.

Voor lezen
Al-Nasr biedt 100 miljoen euro aan de ster van Real Madrid

Rodrigo nam zijn beslissing

Onder zijn contract tot 2028 gaf international Oriveerde onlangs aan dat er voor iedereen (Mbappé + Endric) een plek is in Casablanca. “Het is voor iedereen mogelijk om samen te spelen. Ik denk dat Ancelotti een manier zal vinden om samen te spelen.” Was de voormalige inwoner van Santos ervan overtuigd om van gedachten te veranderen? Dit lijkt het geval te zijn.

De rest volgt na deze aankondiging

Tijdens zijn show gisteravond Chiringuito Hij bevestigt dat de nummer 11 van Real Madrid zijn besluit heeft genomen. Het bekende Spaanse bod bevestigt dat Rodrigo zich totaal geen zorgen maakt over de komst van Kylian Mbappé. Hij weet dat hij tijdens wedstrijden vaak als eerste wordt gewisseld, dus hij is geen outcast. Bovendien weet de Braziliaan dat hij de steun heeft van Carlo Ancelotti. Ten slotte stoort het idee om uitsluitend aan de rechterkant te spelen hem niet. Hij weet dat er op links en in het midden veel concurrentie zal zijn met Mbappé en Vinicius Junior, dus hij kan zich net zo goed concentreren op een van de zeldzame posities waar hij een basisplaats kan claimen.

READ  De prioriteit van de OL om Blanc op te volgen zal nu Fabio Grosso zijn

kroeg. de
updaten