Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rod Ferguson vertelt over het vervolg op Diablo IV en de twee uitbreidingen die al in ontwikkeling zijn – Diablo IV

In een recent interview met de Kinda Funny Games-podcast sprak Rod Fergusson, die de volledige Diablo-licentie bij Blizzard afhandelt, over wat het ontwikkelteam bezig houdt. Diablo IV Vooral momenteel seizoenen en toevoegingen die in de loop van de tijd zullen verschijnen.

Ter herinnering: de titel biedt vier seizoenen per jaar, die elk een aantal nieuwe functies voor alle spelers met zich meebrengen, of het nu gaat om legendarische en unieke functies en items. Wat de uitbreidingen betreft, zij zijn degenen die het titelverhaal na de campagne zullen introduceren, waarvan sommige al zijn voltooid en andere deze week worden ontdekt, en die de grootste toevoegingen zullen opleveren, zoals nieuwe gebieden of hoofdstukken.

Tijdens dit interview zei Rudd dat het team momenteel seizoen 1 afrondt, werkt aan seizoen 2 en de eerste uitbreiding, terwijl het al aan een tweede begint. Zoals u zult zien, zijn we nog lang niet klaar met dit nieuwe opus en de komende jaren zullen waarschijnlijk zeer interessant worden…

Terwijl ik hier zit, staan ​​we op het punt het hoofdspel te lanceren, seizoen één af te maken, aan seizoen twee te werken, aan uitbreiding één te werken, uitbreiding twee te starten… daar werken we nu aan [laughs] En we hebben de game niet eens gelanceerd.

READ  Svakom Pulse Union review: een high-end seksspeeltje voor beginners