Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met watchOS 10 maakt Apple zijn connected horloges nog slimmer en sportiever

Met watchOS 10 maakt Apple zijn connected horloges nog slimmer en sportiever

Apple maakt gebruik van de inaugurele WWDC 2023-conferentie om de sluier op te lichten over watchOS 10, het besturingssysteem voor de verbonden Apple Watch.

WWDC 2023 was een kans voor Apple om enkele nieuwe functies van watchOS 10 te onthullen. Het besturingssysteem dat is aangepast voor Apple Watch ontwikkelt zich grondig en richt zich op nieuwe praktische functies voor het dagelijks leven, maar ook voor sporters.

Een nieuwe manier om uw Apple Watch te gebruiken

De grootste nieuwigheid zit hem in de praktische features. Alle Core Apple-apps zijn opnieuw ontworpen. Maar dat is nog niet alles: Apple heeft een nieuwe manier bedacht om tussen applicaties te navigeren en de meest bruikbare informatie weer te geven.

de Machine learning doet zijn intrede (al op iPhone sinds 2020), om op het juiste moment de informatie weer te geven die een gebruiker het meest nodig heeft. De informatie die op het Apple Watch-scherm wordt weergegeven, varieert dus gedurende de dag, afhankelijk van de gewoonten van de eigenaar van het horloge. De naam van deze functie: Smart Stack.

Natuurlijk verschijnen er nieuwe wijzerplaten, vooral met de komst van Snoopy op de Apple Watch, evenals de Palette-wijzerplaat die kleur een prominente plaats geeft. Het herontwerp van de app biedt ook ondersteuning voor nieuwe functies, zoals groepsgesprekken via FaceTime-audio.

Atleten vergeten het niet

Voor sporters verschijnen er veel nieuwe functies. We kunnen een bestand citeren Een compleet nieuwe app voor fietserswaarmee u snelheid en cadans kunt meten, evenals vermogen, dankzij de ondersteuning van bluetooth-sensoren.

De iPhone kan ook worden gebruikt als monitor voor fietsers, om informatie over de huidige race weer te geven (gemiddelde snelheid, hoogtemeters, afgelegde afstand, hartslag, enz.). De Apple Watch kan dan de befaamde FTP (een soort stresstest) van de wielrenner inschatten en zijn niveau evalueren.

READ  Xbox bereidt naar verluidt een remake voor van de eerste Halo-game, en deze zou op PlayStation kunnen worden uitgebracht! | X-Box

Wanderers werden ook niet vergeten, met een opnieuw ontworpen kompaswijzerplaat. Het geeft nu 3D-terrein weer en wordt intelligent. Toont de laatst bekende locatie van mobiele service en de laatst bekende locatie waar een satellietoproep kan worden geplaatst. Simpele functies maar erg handig in hoge bergen.

Golfers zullen blij zijn te horen dat watchOS nu nauwkeurig genoeg is om de swingactie te meten. die het zou moeten verbeteren.

Tot slot is de geestelijke gezondheid niet vergeten, met een gloednieuwe app waarmee je voor jezelf kunt zorgen.

watchOS 10 komt later dit jaar beschikbaar en is compatibel met alle Apple Watches vanaf Apple Watch Series 4.


Wil je deel uitmaken van een gemeenschap van enthousiastelingen? Ons meningsverschil Heet u welkom, het is een plaats van wederzijdse hulp en passie voor technologie.