Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bereid je voor om nog een laatste keer “Hey Siri” te zeggen

Bereid je voor om nog een laatste keer “Hey Siri” te zeggen

Apple zou Siri’s startzin willen veranderen in gewoon “Siri”, zonder andere trefwoorden. Vandaag zou er een verandering komen.

Update 5 juni 2023:

altijd volgens Mark Gormanen geef het op Hoi“voor”Hé SiriDenkbaar op WWDC 2023. Een van de veranderingen zit mogelijk in iOS 17, iPadOS 17, etc.

Het is echter een grote uitdaging voor Apple om een ​​goed begrip van het trefwoord mogelijk te maken en tegelijkertijd onvrijwillige triggers te vermijden.


Artikel van 7 november 2022:

Sinds hun introductie halverwege de jaren 2010, als er één ding is dat de stemassistenten van alle merken onderscheidt, dan is het hun vermogen om altijd en overal in te schakelen.

Volgens journalist Mark Gorman naarbloeibergzou de situatie bij Apple snel erger kunnen worden.

Siri in plaats van “Hey Siri”

Elke stemassistent heeft zijn eigen manier om door stem te worden geactiveerd: Ok Google of Hey Siri zijn de beste. Volgens de journalist zal Apple overwegen dit alles te vereenvoudigen met een simpel trefwoord “Siri”, gevolgd door een commando.

Een zeer complex initiatief om te implementeren, aangezien het systeem natuurlijk het woord Siri moet kunnen begrijpen in alle ondersteunde talen met verschillen in stem en accenten die mensen kunnen hebben. Het heeft ook het systeem nodig om te voorkomen dat het opstart zodra iemand in de kamer Siri in een gesprek noemt, anders kan het leven van gebruikers vervelend worden.

Apple zal ook de integratie van Siri met ontwikkelaars-apps in de App Store verbeteren. Tegenwoordig is Assistant qua gemak en ecosysteem niet vergelijkbaar met zijn concurrenten bij Amazon en Google.

READ  Met -33% is de Asus ultrabook (OLED + Ryzen 7) een uitstekende deal

Het valt nog te bezien wanneer en hoe Apple deze wijzigingen zal onthullen. We stellen ons voor dat deze nieuwe versie van Siri tegelijk met een nieuwe versie van de HomePod met een display zou kunnen worden geïntroduceerd.


Om ons te volgen, nodigen wij u uit om Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en profielen lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.