Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Returnal: Slaat beschadigd op na de eerste patch – Nieuws

veel Spelers Hij legt uit Er is een foutmelding opgetreden CE-100028-1 Sinds de patch is geïnstalleerd, met het ongelukkige gevolg dat de back-up wordt beschadigd en daardoor voortgang wordt verloren. Dus patch 1.3.3 werd dringend rond 23.30 uur verwijderd en Housemarque merkt op dat spelers die getroffen zijn door de CE-100028-1-foutcode het spel opnieuw moeten downloaden. Een nieuwe patch zou over een paar maanden beschikbaar moeten zijn. “Als je twijfelt, start het spel dan niet voordat de volgende patch beschikbaar en geïnstalleerd is.Hij beveelt de studio aan op Twitter.

Voor deze onverwachte ramp, dit Eerste oplossing Je moet vooral reageren op het probleem van trofeeën die onder bepaalde voorwaarden niet aan spelers worden toegekend. Pech, verloren trofeeën worden later niet teruggegeven, inclusief die van Superbosses. Op het werk toestemming. Het gezondheidsherstel aan boord van de Helios zou nu normaal moeten functioneren, en het dragen van alternatieve outfits en het opnieuw inrichten van bedieningselementen zou geen problemen moeten veroorzaken bij het verzamelen van items en het openen van deuren.

Maar misschien is het belangrijkste punt gerelateerd aan “Meerdere stabiliteitsfixes als reactie op zeldzame incidentenGerapporteerd door een aantal gebruikers, de (niet erg zeldzame) crashes die erbij betrokken zijn, hebben genoeg om de getroffen gebruikers gek te maken, omdat ze aangeven de huidige koers te verliezen, die de speler 10 of 2 minuten heeft gereden. … een uur …

Met betrekking tot het niet hebben van handmatige back-up tijdens de cursus, heeft Housemarque er een bonus voor Vast en zeker Klachten van spelers die de game willen kunnen opslaan en afsluiten (we moeten momenteel de slaapstand van PS5 gebruiken om de game te onderbreken zonder de voortgang te verliezen), maar dat kan voor een toekomstige patch zijn.

READ  Verwacht na Metroid Dread MercurySteam met 505 Games voor een actie-RPG