Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google probeert Android op de tabletmarkt te herstellen met Entertainment Space

Een nieuwe interface voor het Android-opstartprogramma voor tablets is geïntroduceerd door Google. Deze hub, Entertainment Space genaamd, brengt uw apps en inhoud samen, net zoals de Google TV-interface daadwerkelijk biedt.

Google «entertainmentruimte»

Google «entertainmentruimte»

Android-tablets zijn niet bepaald de industriestandaard. Google is praktisch gestopt met het promoten ervan, maar het is er nog steeds Boeiende producten van Samsung En vele andere fabrikanten. Ondanks alles zijn Android-tablets er nog steeds en heeft Google zojuist een nieuwe interface aangekondigd genaamd “Entertainment Space”.

Wat is een “entertainmentruimte”?

Met Entertainment Space heeft Google zichzelf een doel gesteld om de ervaring op Android-tablets te verbeteren om u toegang te geven tot streamingdiensten, e-boeken en games – direct in het meest linkse paneel van uw klassieke startscherm.

Op het eerste gezicht wordt deze nieuwe toevoeging aan het opstartprogramma ter vervanging van Google Discover niet eens weergegeven Heel anders dan de Google TV-interface. Het bevat drie bovenste tabbladen die de app verdelen in secties voor videoservices, live-uitzendingen, games en boeken, met een grote banner die een deel van de inhoud promoot. Zodra u bent aangemeld bij uw favoriete streaming-systeem, bevat het tabblad Watch gepersonaliseerde aanbevelingen, sommige van YouTube en Google TV.

Er is ook een ‘Blijf kijken’-inhoudslijn die shows en films brengt die u samen bent gaan kijken. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat het tabblad Games een selectie van de games op uw tablet. Google maakte van de gelegenheid gebruik om de instant play-functionaliteit naar de hub te pushen, zodat u specifieke games kunt uitproberen zonder ze zelfs maar te installeren.

READ  De Japanse SLIM-lander ging na twee weken gedwongen rust weer aan het werk

Momenteel lokale publicatie

Google zal deze nieuwe interface samen met enkele andere referenties in de schappen van Walmart, een Amerikaans merk, plaatsen. We mogen dus geen enorme verspreiding verwachten. Technisch gezien lijkt deze nieuwe app een apart APK-bestand te zijn. Daarom kunnen we het misschien op elke Android-tablet installeren.

Of het nu voor de lol is of gewoon voor zaken, ontdek onze selectie van de beste tablets van dit moment.
Lees verder