Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Infuse 7 en zijn versie voor Mac zijn eindelijk beschikbaar

Infuse 7 en zijn versie voor Mac zijn eindelijk beschikbaar

afstand Een paar maanden Zwangerschap, Infuse 7 is eindelijk beschikbaar en het grote nieuws is de opkomst van een macOS-versie die een aanvulling is op iOS- en tvOS-versies. Compatibel met Mac Intel / Mac M1 en wordt in een internationale versie geleverd op Mac App Store, Mac-software is afhankelijk van iPad mate; Firecore studio deed het echter goed genoeg om de interface maximaal aan te passen en te optimaliseren.

Infuse 7 geeft toegang tot video’s die zijn opgeslagen op een Mac, computer, NAS op het netwerk, online opslagruimte (Google Drive, Dropbox, OneDrive …) of een andere mediaserver zoals Plex of Emby. Het is ook mogelijk om een ​​directe URL in te voeren. Zodra de bestanden zijn verbonden, doet Infuse zijn kleine dingen om visuals en metadata te herstellen.

Hij scoorde een Deense tv-serie (zeer goed behalve in het derde seizoen).

Het programma biedt ook verschillende afspeel- en ondertitelingsopties, met directe toegang tot OpenSubtitles, evenals ondersteuning voor de maximale videoformaten. En de software is ook compatibel met het beeldscherm voor Mac OS. Naast streaming kan Infuse ook video’s naar uw computer downloaden voor offline weergave.

Infuse 7 past zijn viool aan met de donkere modus van macOS.

Als Infuse gratis is, wordt ook een PRO-abonnement aangeboden (0,99 € per maand met een gratis week, 9,99 € per jaar) en een levenslange licentie van 79,99 €. Deze plannen bieden ondersteuning voor meer formaten, waaronder 4K HDR, AirPlay, Google Cast, Dolby Digital Plus (AC3 / E-AC3) en DTS-HD.

Met een abonnement krijg je ook toegang tot iCloud Sync waarmee je het afspeelpunt tussen je verschillende apparaten kunt vinden: je kunt een video starten Vrijheid om over het kantoor te beschikken Op een Mac om het rustig af te maken, of op een Apple TV thuis. Bibliotheek, instellingen en kijkgeschiedenis worden ook gesynchroniseerd, hoewel dit voor mij niet werkte, mogelijk vanwege kleine iCloud-problemen op dit moment.

READ  Vereenvoudig je leven met de nieuwe look voor Gmail