Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat gebeurt er tussen astronaut Thomas Pesquet en Coldplay? Een goed bewaarde puzzel gaat vooraf aan de release van de single “High Power”

De Londense Coldplay-groep heeft contact gezocht met een mogelijke samenwerking met de beroemde Franse astronaut voor hun volgende single, die op 7 mei om middernacht beschikbaar zal zijn.

Artikel door

Franse televisies

Schrijfcultuur

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Er is een signaal gevonden. Leg contacten met buitenaardse wezens“De Coldplay Group postte op zijn sociale netwerken op 5 mei. Met deze mysterieuze aankondiging is er maar één aanwijzing: de zeer verre stem van de Normandische astronaut Thomas Pesquet op de achtergrond … Het antwoord op deze oproep was echter niet laat: “Coldplay heeft ons goed begroet en we kregen het signaal terug. Ik wacht…“De European Space Agency publiceert. Welk spel spelen Britse muzikanten?

When Musical Contact Takes Hungarian Roads: Paul McCartney gaf in 2005 het goede voorbeeld door middel van spel Ze woont in Californië voor het International Space Station (ISS). Deze morgen De astronauten werden wakker met het geluid van de piano van Sir Paul.

Coldplay plaatst al enkele dagen aanwijzingen op zijn sociale netwerken over een album dat binnenkort kan worden uitgebracht. Om deze virtuele belcampagne te begeleiden en om hun fans te laten schitteren, hebben ze ook stickers met vreemde symbolen opgehangen om ze te ontcijferen in grote steden over de hele wereld zoals New York, Sydney of Londen.

Op TikTok, het favoriete platform van Generation Z, onthulde poprockband een korte clip van hun nieuwe nummer. Hogere autoriteit.

De band van Chris Martin kondigde hun optreden online aan op 22 mei tijdens een liefdadigheidsevenement op het festivalterrein in het VK. Glastonbury. Een concert met een wereldwijd bereik … of Hongaars.