Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Renault 4 elektrische toekomst in beeld

Renault 4 Electric wordt al snel realiteit: nieuwe virtuele afbeeldingen verschijnen op internet.

De elektrische auto Renault 4 is altijd een slang in het nieuws geweest. Meer recent is de terugkeer van de iconische stadsauto echter aan de horizon. Dit is vooral sindsdien het geval geweest Er verschijnt een nieuw logo Dit laat geen twijfel bestaan. Nu zijn de eerste foto’s aan de beurt om het daglicht te zien.

Het (nieuwe) merk Losange kreeg net een schot in de roos in zijn communicatieplan: voor slechts een paar uur, de media Autovisie Ik heb virtuele afbeeldingen overgezet die bedoeld waren voor patentaanvragen voor de volgende elektrische auto van Renault 4.

Een schuchtere evocatie van dit futuristische elektrische knooppunt

Deze virtuele beelden laten u kennismaken met het volgende autoconcept dat de nieuwe elektrische stadsauto inluidt. Houdt van R5-prototypeEen studie van stilistiek bevestigt de stilistische ondertoon van zijn beroemde voorganger. Iedereen lijkt echter een beetje verlegen tegenover de aantrekkelijke R5.

De concept-car zou ook in een tijdperk van tijd zijn en zou een verhoogd paneel moeten hebben dat trouw is aan het crossoversegment in de stad van ongeveer 4,00 meter lang. Dat is nog steeds 15 cm minder dan één Opel Mocha II bijvoorbeeld.

READ  Emmanuel Macron verwelkomt de “belangrijke stap” na het akkoord dat in Dubai is bereikt