Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Releasedatum, legendes, co-op voor vier spelers: veel informatie over Pokémon Purple/Scarlet – NIEUWS

Uiteraard zien we Poussacha, Chochodile en Coiffeton weer terug, de namen van de drie jam Het moet van hoek tot hoek worden geleid in dit nieuwe gebied, geïnspireerd op het Iberisch schiereiland. Of Spanje, zo u wilt. We ontdekken ook Olim en Turum, de twee leraren die je zullen belasten met het lot van deze nieuwe supersterren, afhankelijk van de versie, respectievelijk in Scarlet en Violet. Je zult ook moeten rekenen op Menzi, de rivaal die je eerste Pokémon-gevecht zal lanceren, met drie nieuwe wezens in Pokédex: Pohm, Olivini en Gourmelet.

Met een online verbinding kun je met maximaal drie mensen op avontuur gaan‘, bevestigt Kedam, waarmee hij de weg vrijmaakt voor een leefbaar avontuur in samenwerking, in de traditie van het Sword/Pokémon Shield-duo. Laten we nu eens kijken in hoeverre deze multiplayer-component in dit nieuwe verhaal zal passen, naast traditionele activiteiten zoals ruilen en vechten.

Na Pokémon Legends: Arceus en His 12,64 miljoen exemplaren Slechts twee maanden later zal Scarlet/Purple opnieuw de open wereld en de “real-world” weddenschap proberen, deze keer: het is tijd om door een aantal van de omgevingen in het programma te dwalen en nieuwe turn-based gevechten tegen free-roaming te ontgrendelen Pokemon, de twee legendarische veldslagen die deze propagandist bezegelen. Hun namen: Koraidon en Miraidon, die op de covers van de fysieke versies van de games zullen verschijnen.

READ  Deze robottonijn zwemt als een echte vis