Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een hands-on video die het ontwerp van de vier smartphones laat zien

iPhone 14 onthult zichzelf iets meer. Een rechercheur heeft zojuist een hands-on video geüpload die is gemaakt met twee renderers. De volgorde stelt u in staat een duidelijk beeld te krijgen van het nieuwe ontwerp dat door Apple is ontwikkeld.

iPhone 14. bereik Blijf inkt gieten. Enkele maanden voor de keynote van de presentatie kwamen er lekken naar boven om de sluier op te lichten over de configuratie van de scope. Net als vorig jaar zal Apple zijn smartphone afwijzen in 4 modellen. De groep heeft echter zijn aanbod herzien.

Stap uit het minimodel, waarvan de verkoop al twee generaties rampzalig is. Apple zal in plaats daarvan een goedkopere iPhone 14 Max lanceren, maar met een gigantisch scherm. Het aanbod wordt gecompleteerd door een standaardmodel en twee Pro-versies.

Over hetzelfde onderwerp: De A16-chip in de iPhone 14 Pro lijkt erg op de A15-chip van de iPhone 13

Hier is het nieuwe ontwerp van de iPhone 14

maanden voor de lancering, Video om met de vier smartphones om te gaan verscheen op het web. Sonny Dickson, een leaker die bekend staat om het onthullen van pre-release Apple-producten, heeft met succes modellen van de iPhone 14 bemachtigd. Deze 3D-modellen zijn voor fabrikanten van schelpen en accessoires.

Ze namen het ontwerp van de iPhone 14 letterlijk en het was geen verrassing dat de modellen eerdere lekken bevestigden. ontdek het daar Enorm fotoblok en hypothese op de achterkant. Zoals verwacht hebben twee modellen een drievoudige beeldsensor. Dit is de iPhone 14 Pro.

Van hun kant erven de iPhone 14 en 14 Max een dubbele sensor die in een afgerond vierkant blok is geschoven. Deze twee betaalbare uitvoeringen zijn weer opgesmukt met een inkeping. Aan de andere kant, Pro .-versies Tandschakelaar voor dubbel gat op het scherm. Deze holtes zijn niet zichtbaar op het zwarte scherm van de dummy units.

READ  Let's Encrypt: certificaatverval dat internet uitschakelt

Apple herneemt het hoekige ontwerp waarmee de iPhone 12 open ging, bij alle modellen die in de video te zien zijn, zijn de randen plat. Ondanks veel esthetische veranderingen, staan ​​de iPhone 14s erg dicht bij hun voorgangers, iPhone 13.

We nodigen je uit om te vertrouwen op de ontdekking van Sonny Dixon. De informant publiceerde maanden voor zijn vrijlating herhaaldelijk geheime informatie. Onthul vooral het design van de iPhone 5 of veel iPads. Vorig jaar kraakte hij zelfs de iPhone 13 voor de keynote.