Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Relax!”, Haar wilde dans tijdens het concert van Taylor Swift deed de beroemde actrice reageren – dichterbij

“Relax!”, Haar wilde dans tijdens het concert van Taylor Swift deed de beroemde actrice reageren – dichterbij

Zeer opvallende verschijning. Vrijdag 21 juni 2024, ter gelegenheid van zijn 42e verjaardag, genoot prins William van een moment van plezier met zijn twee oudste kinderen, George en Charlotte. De drie woonden het concert van Taylor Swift bij In Londen lijkt ze het erg naar haar zin te hebben. De Prins van Wales werd inderdaad gefotografeerd terwijl hij zwaaide op de melodie van een beroemd lied van de zanger.

Hij danste vanuit zijn kleedkamer naar de titel van afkomenDit leidde tot veel online kritiek van internetgebruikers. voor sommige mensen, Zijn gedrag was ongepast Ondertussen vecht zijn vrouw al weken tegen kanker, waarvan de aard nog niet is vastgesteld. Maar Prins William kon rekenen op grote steun in de persoon van Whoopi Goldberg.

Afbeelding tegoed: Beste afbeelding Whoopi Goldberg vindt dat prins William niets verkeerd heeft gedaan tijdens het concert van Taylor Swift.

Whoopi Goldberg bevestigt dat prins William niets verkeerd heeft gedaan

Sommige fans hadden kritiek op zijn bewegingen, maar mijn hemel, het is de verjaardag van deze man. rest! Het is zijn verjaardag, laat hem doen wat hij doet!schreeuwde ze op de set van de show het uitzicht, na drie dagen. Ten tweede grapte ze dat de jongste zoon van de kroonprins, Louis, ‘Hij weet niet hoe hij zich buiten moet gedragenTerwijl commentator Ana Navarro toevoegde:Deze kinderen hebben veel meegemaakt. Hun moeder had kanker, hun grootvader had kanker, vond het geweldig“.

Mede-presentator L het uitzichtEn het lijkt erop dat Sunny Hostin dezelfde mening deelt. “Het was pure vreugde voor een man wiens vrouw aan kanker lijdt. Kunnen we dit niet voor hem gebruiken?“Sommigen werden niet verleid door de danspasjes van Prins William, anderen wel.

READ  Harry en Meghan raken verstrikt in een "camerakus" tijdens een basketbalwedstrijd

De danspasjes van prins William hebben velen verleid

Ga weg, toekomstige koning, ik hield van hem. Ik verwachtte geen grote stappen van William, dus ik vond het leuk dat hij ze maakte“, zoals voormalig directeur strategische communicatie van het Witte Huis, Alyssa Farrah Griffin, lanceerde.

Net als de echtgenoot van Kate Middleton leken andere persoonlijkheden zoals Tom Cruise, Hugh Grant en Paul McCartney veel plezier te hebben bij het concert van Taylor Swift.