Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tranen en gekreun van pijn: Celine Dion toont de harde waarheid van haar ziekte

Tranen en gekreun van pijn: Celine Dion toont de harde waarheid van haar ziekte

In 2022 kondigde Celine Dion haar afscheid van het theater- en medialeven aan na haar blessureErnstige neurologische ziekte: stijf persoonssyndroom. Gezondheidsproblemen die hem ervan weerhouden te zingen en het podium op te gaan om op te treden, Canadese zanger Hij moest zijn tournee annuleren.

Sindsdien heeft Celine Dion zeer weinig optredens gehad. De internationale songster begon zijn geleidelijke terugkeer naar het medialeven door afgelopen april een interview te geven aan het modetijdschrift Vogue France, en vervolgens door op 16 juni een interview te geven op TF1’s 20 Hours-kanaal ter gelegenheid van de release van zijn documentaire ‘I Am : Celine Dion” op het Prime Video-platform op 25 juni.

Een exclusieve documentaire waarin Celine Dion voor het eerst over haar ziekte spreekt en in volledige transparantie laat zien wat zij dagelijks meemaakt.

Celine Dion: In crisis, bewegende beelden

24 uur nadat de documentaire werd uitgebracht, werd de reeks breed verspreid op het sociale medianetwerk X. Op de foto’s was Celine Dion volledig verlamd te zien. Ze heeft krampen en Hij heeft een aanval, geassocieerd met het ‘stiff person’-syndroom. Er staat een medisch team aan haar zijde dat hun best doet om haar te ontlasten.

Celine Dion kan niet meer bewegen of praten. Ze huilt en heeft zoveel pijn. ” Ben je gewond? Druk op mijn hand als je pijn hebt Hij wijst naar zijn chauffeur en lijfwacht naast hem.

De crisis die plaatsvond toen de artiest blij was met de perfectie van haar stem en het vermogen om te zingen, de dag voordat Celine Dion het nummer “Love Again” opnam. Maar ze duwde iets te hard. Volgens zijn arts waren zijn hersenen overprikkeld, waardoor hij een epileptische aanval kreeg. Dit nieuws maakt de moeder van drie kinderen verdrietig en vraagt ​​zich af hoe ze dit gaat doen. ” Krijg ik het elke keer als ik iets doe waar ik blij van word? ” zij vraagt.

READ  De nominaties zijn binnen en een van de kandidaten is in gevaar!

Netizens zijn erg getroffen

Veel reacties. De netizen die de video op Twitter deelde, schreef eerder: “ Dit leven dwingt ons om materiële dingen na te jagen, terwijl gezondheid het kostbaarste is dat we hebben. » In de reacties kunnen we ook lezen: “ Het doet pijn om haar zo te zien“, “ Het doet me tranen als ik deze foto’s zie. Het is erg gewelddadig. Veel pijn. “of” De tranen stroomden, het breekt mijn hart om haar in deze staat te zien. »

Iedereen prijst zijn kracht en moed om zich op deze manier te tonen en de strijd voort te zetten. Tijdens deze recente interviews hoopt Celine Dion nog steeds terug te keren naar het podium. Dat wil ze meer dan wat dan ook, maar haar lichaam zal beslissen.

Al weken gaan er geruchten rond over zijn aanwezigheid bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, die een maand later plaatsvinden, maar dat zal uiteindelijk niet het geval zijn. Een paar dagen geleden reageerde Celine Dion zelf op dit gerucht en zei dat dit niet het geval is. Is dit de waarheid of een antwoord om de spanning en verrassing te verlengen? Antwoord 26 juli.