Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

EXCLUSIEF OPENBAAR – Eva Longoria en Tony Parker: ze zijn herenigd dankzij Pokora!

EXCLUSIEF OPENBAAR – Eva Longoria en Tony Parker: ze zijn herenigd dankzij Pokora!

Veertien jaar na hun pijnlijke breuk is het enige wat ze nodig hebben een goede sprookjesvriendin en een wijnonderneming in Frankrijk.Eva Longoria en Tony Parker zijn eindelijk samen…Het moet gezegd worden dat degene die dit kleine wonder heeft volbracht Christina Milian heet, de vrouw van Matt Pokora en een goede vriendin van de twee voormalige geliefden!

slimme zakenvrouw, Voormalig Desperate Housewives-ster Ze wilde Christina onlangs vertellen dat ze wil investeren in wijn in Frankrijk, maar ze heeft eerst goed advies nodig. Volgens onze informatie, Op dat moment had Madame Pokora haar vriend Tony Parker gebeld om hem op de hoogte te stellen van Eva’s verlangen. De atleet bezit namelijk al een landgoed in de Rhône en heeft ook geïnvesteerd in de champagnesector. Het was genoeg voor Christina om een ​​duidelijk verband te zien en daarin een geweldige kans te vinden om de voormalige echtgenoten opnieuw te verbinden! Ter gelegenheid van de lancering van het tequilamerk van de actrice heeft Cristina Eva en Toni verzoend, die nu gaan nadenken over samenwerking aan Franse wijnen…

Eva Longoria en Tony Parker gingen in 2010 uit elkaar

Een zeer professionele verzoening, want er bestaat geen dubbelzinnigheid in dit gezamenlijke project! De tijd heeft geleidelijk de wonden uit het verleden geheeld en iedereen voelt zich goed over hun liefdesleven.

Sinds hun scheiding in 2010 Eva Longoria en Tony Parker lijken het contact verloren te hebbenR, die weigerde publiekelijk te spreken over de redenen voor hun scheiding. Begin 2022 waren de mooie op CNN voor het eerst beschikbaar voor het effect van de bewaker voor de mand: “Ik heb geen openbare hoorzitting dat dit het geval is, de redenen voor onze scheiding, omdat ik hou van hem ! We praten nog steeds met elkaar, we maken nog steeds deel uit van elkaars leven. »

READ  Jessica Thivenin en Thibault Garcia (Les Marseillais) in de kou met Manon Marsault en Julien Tanti? We weten meer over hun afwezigheid wanneer de geloften worden hernieuwd

Toastproject voor?

Nederig gaf ik het toe De broze relatie tussen hen bleef bestaan…En dat is zelfs als ze er allebei in slagen het geluk terug te vinden. Eva Longoria, die in mei 2016 met de Mexicaanse zakenman Jose Bastón trouwde, beviel twee jaar later van baby Santiago.

Wat Tony betreft, na zijn hertrouwen met Axelle Francine, met wie hij twee zonen kreeg, had hij verschillende verhalen – waarvan de laatste sinds april met model Agatha Tessier. van nu af aan, Deze eenvoudige draad die ze in stand hielden, leek een echte verbinding te zijn geworden Voor een mooi project waar ze snel veel plezier mee hopen te hebben… vooral omdat ze één voor één dronken zijn van geluk!

Cecil Modine

Meer informatie in het Algemeen Magazine van deze week.

Elke reproductie is verboden zonder publieke kennisgeving.