Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Superstar” Charlotte Wells speelt de rol van de dochter van Kate en William

“Superstar” Charlotte Wells speelt de rol van de dochter van Kate en William

Geschreven door Justine Texier | journalist

Gepassioneerd door sport en tennis, betrad Justine de wereld van beroemdheden en ging ze nooit meer weg! Op zoek naar de grootste geheimen van het grote scherm, weet ze alles over koppels en scheidingen. Je zult de roddels niet voor hem kunnen verbergen!

Ontmoet twee supersterren! Taylor Swift is momenteel op tournee door Europa en was vorige week in Londen voor twee concerten. Prins William en zijn kinderen George en Charlotte waren erbij. De fans lieten duidelijk een show zien op de tribunes. Maar volgens de vriend van de zanger werd het kleine meisje vooral backstage losgelaten…

Charlotte Wells is een ‘superster’, een ster die zwaar op haar persoonlijkheid drukt


Bekijk alle 32 foto’s

De rest volgt na de aankondiging

Ze waren zonder twijfel de beroemdste gasten in deze Londense geschiedenis! Op 22 juni was het een grote verrassing dat Wembley-toeschouwers de komst van onverwachte fans van Taylor Swift op de tribunes zagen: Prins William en zijn twee oudste kinderen, George (10 jaar oud) en Charlotte (9 jaar oud), namen zijn plaats in tussen de beroemdheden. Een menigte mensen verliet zich tussen de andere toeschouwers, terwijl Kate Middleton tijdens haar herstelperiode naast Prins Louis (6 jaar oud), de jongste van hen, bleef.

En om wild te zijn, dat waren ze letterlijk: vooral de echtgenoot van Kate Middleton werd gefotografeerd terwijl hij zijn heupen schudde op de melodie van het lied van de Amerikaanse popster. van afkomen Voor lange minuten. Nog discreter presenteerde haar dochter Charlotte de show achter de schermen, aldus getuigen van de ontmoeting tussen de koninklijke familie en de jonge zangeres.

READ  De eeuwige jeugd van een onsterfelijke toneelschrijver

In het bijzonder vertelde de Amerikaanse voetballer Travis Kelce, die het leven van laatstgenoemde deelt, in zijn podcast over hun ontmoeting met zijn broer Jason, ook een atleet. Te beginnen met uit te leggen dat de zoon van koning Charles “uitstekend‘Het was kleine Charlotte,’ legde hij uit.lief‘, zei hij, wat hem de meeste indruk maakte.

Een echte “superster”!

Ik moet zeggen dat prins William prachtig was, maar degene die we het meest zagen was prinses Charlotte. Prins George was ook aardig. Maar zijn zus was echt cool. Ik kon het niet meer verdragen om haar zo te zien… Ze was duidelijk een superster!‘, beschreef hij voordat hij doorging met het prijzen van het kleine meisje dat echt indruk op hem maakte.

Ze was in goede vorm en stelde vragen… Ik vind het geweldig als ouders hun kinderen vragen om voor zichzelf op te komen en niet verlegen te zijn door hen aan te moedigen te weten hoe ze het gesprek gaande kunnen houden!“, besloot hij. De atleet, die de drie optredens van zijn vriendin in Londen bijwoonde, kwam elke keer het podium op en mengde zich onder de dansers tijdens een heel bijzonder lied, tot grote vreugde van het publiek.

Maar het lijkt erop dat hij onder het Britse publiek zijn kleine favoriet heeft gevonden!