Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Registratie van de tijd die nodig is om de regel te vormen na 226 dagen onderhandeling

Vrijdag werd het nieuwe record voor het vaststellen van de deadline van de Nederlandse regering gevestigd. De onderhandelingen van de regering zijn al 226 dagen aan de gang met onze buren in het noorden. Het vorige record was in handen van een derde regering onder leiding van premier Mark Rutte en komt nu naar buiten. Maar België heeft nog steeds de gouden hand voor lange onderhandelingen om een ​​uitvoerende macht te creëren.

In Nederland is er niets om trots op te zijn op dit record, laat Wauter Coolmees weten, die woensdag het woord voerde bij een nieuwe gespreksronde met de leiders van de VVD-, D66-, CDA- en CU-partijen. “De resultaten zijn nu echter in zichtHij benadrukte de noodzaak om zich te concentreren op klimaatverandering en zei dat het nu met de crisis nog belangrijker was.


ik Lees verder: In 2011 had België een regering


De regering-Rutte III nam in 2017 225 dagen aan onderhandelingen na de verkiezingen.

Het wereldrecord voor het nemen van de overheid is er nog steeds België moest tien jaar geleden 541 dagen wachtenVoordat de gesprekken leiden tot een coalitie onder leiding van de Franstalige socialist Elio de Rupo.

READ  Covit Live: Brazilië registreert 70.238 nieuwe gevallen; Nederland stopt AstraZeneca-prik voor mensen onder de 60 - net zoals het gebeurde