Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Regering kondigt extra uitbreiding van PTZ en Pinel . aan

Regering kondigt extra uitbreiding van PTZ en Pinel . aan

Terwijl de presidentsverkiezingen steeds meer aan de horizon opdoemen, heeft de minister van huisvesting, Emmanuel Wargon, zojuist twee maatregelen aangekondigd om bouwprofessionals meer zichtbaarheid te geven. Dit is een nultariefverlenging (PTZ), in de huidige omstandigheden, tot eind 2023; en onderhoud van het Pinel-systeem tot 2024. Deze twee tools die de sector ondersteunen, zouden eind 2022 stoppen. Een paar dagen Na de verklaringen van de premierHet is een nieuw positief signaal dat naar de nieuwe sector wordt gestuurd.

“Pinel +” details volgende week

Waarom is dit dan een voortzetting van PTZ onder dezelfde voorwaarden? aangekondigd door de regering een jaar geleden ik wil “verbeteren” Deze twee apparaten? Regering ‘Hij wilde in de richting van realtime rekening houden met gezinsbronnen’ Voor een lening zonder rente, maar deze oplossing “zo ingewikkeld”, gerechtvaardigd door Emmanuelle Wargon in BFM Business, 6 oktober 2021. “Dat gaan we in 2022 niet doen, dus de PTZ blijft zo tot eind 2023. Het is heel belangrijk om de acteurs een visie te geven.”

benel, Zoals aangekondigd eind augustus, zal wijzigingen zien. Het zal dus nodig zijn om een ​​aantal milieunormen en de gebruikskwaliteit te respecteren om er ten volle van te kunnen profiteren. Volgende week introduceert de overheid deze “Pinel+”. zal worden geïnspireerd door Kwaliteitsnorm huisvesting. Steiger door Laurent Jerometti, gedelegeerd bestuurder van Epamarne, en François Leclercq, architect. De minister kan het opleggen van minimumoppervlakken voor bepaalde delen van de appartementen handhaven. Promotors, van hun kant, zeggen: bang voor hen “extra kosten” Dat dit geboren kan worden.

Er moet echter worden opgemerkt dat een toekomstige meerderheid, die voortvloeit uit de presidentsverkiezingen van 2022, vrij zal zijn om deze bepalingen desgewenst te wijzigen.

READ  UFC Que Chooser waarschuwt u voor telefoonzwendel, die u veel kan kosten