Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

INSEE verwacht dat het werkloosheidspercentage in het derde kwartaal zal dalen tot 7,6%

INSEE bevestigt het “schokgolf” Geassocieerd met de Covid-19 gezondheidscrisis ‘Te geconsumeerd in relatie tot arbeidsmarkt’Vanaf het tweede kwartaal van 2021 heeft de loonwerkgelegenheid het niveau van voor de crisis overschreden.

Artikel door

gepubliceerd

Update

leestijd : 1 minuut.

Groene indicatoren voor Frankrijk. INSEE verwacht een forse daling van de werkloosheid in het derde kwartaal, tot 7,6% van de beroepsbevolking versus 8% in het tweede kwartaal, gekoppeld aan een sterk herstel van de werkgelegenheid, aldus de INSEE. Zijn recente economische aantekeningen Geplaatst op woensdag 6 oktober.

“Een sterk herstel van de werkgelegenheid halverwege het jaar zal zich vertalen in een daling van de werkloosheid, die daalt van gemiddeld 8% in het tweede kwartaal naar 7,6%.” In het derde hoofdstuk, of “Ongeveer minder dan twee jaar geleden”, legt het Nationaal Instituut voor Statistiek en Economische Studies uit.

In het vierde kwartaal blijft het percentage van 7,6% gehandhaafd, verwacht INSEE. in een Het laatste economische rapport in juliHet instituut verwachtte dat de werkloosheid zich eind 2021 daadwerkelijk zou stabiliseren op 8,2%, tegen 8,1% aan het begin van het jaar.

INSEE bevestigt het “schokgolf” Geassocieerd met de Covid-19 gezondheidscrisis ‘Te geconsumeerd in relatie tot arbeidsmarkt’Vanaf het tweede kwartaal van 2021 heeft de loonwerkgelegenheid het niveau van voor de crisis overschreden.

“Het tempo van de creativiteit zou tegen het einde van het jaar iets moeten vertragen, maar in totaal zal het rond de 500 liggen Na de nettovernietiging van 300.000 in 2020 zullen er duizend netto betaalde banen worden gecreëerd.”, bevestigt INSEE in haar economisch rapport.

READ  De grootste inzamelingsactie in de Franse technische geschiedenis is getekend ... Contentsquare!

Tegelijkertijd zal de economische bedrijvigheid in het algemeen – maar zonder deze in tegenstelling tot de werkgelegenheid te overschrijden – tegen het einde van het jaar terugkeren naar het niveau van voor de crisis, vervolgt INSEE, dat zijn groeiprognose voor 2021 ongewijzigd op 6,25% handhaaft.