Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een afgevaardigde van LREM heeft een klacht wegens laster ingediend tegen Le Monde

LREM plaatsvervangend en zakelijk directeur Sylvain Millard, geciteerd in Pandora-kranten in verband met een structuur op de Seychellen, heeft donderdag een klacht wegens laster ingediend tegen de krant Le Monde, hoorden we van zijn advocaat. “Sylvain Mayer verwacht dat gerechtigheid de eer en waarheid van de feiten zal herstellenHet werd aangekondigd in een persbericht dat door Mi Matias تشيiczbortic naar AFP werd gestuurd.

In haar woensdagnummer onthulde de krant Le Monde dat de gekozen vertegenwoordiger van Parijs de 25% partner was van een nep Seychellen-bedrijf dat online tollen verkoopt “Beyblade»Geïmporteerd uit Azië, een paar jaar geleden populair in stadions. De partner van Sylvain Mayer, de enige persoon die destijds werd gevonden, werd veroordeeld tot het betalen van meer dan 60.000 euro aan Hasbro, de exclusieve eigenaar van de rechten “Beyblade“, als gevolg van namaak en commerciële schade in 2014. In het persbericht bevestigde Me Chichportich dat zijn cliënt”Ik negeerde het bestaan ​​volledig“van de gemeenschap”Contact opnemen met de journalisten van de krant Le Monde».

identiteitsdiefstal

«Deze zaak wordt bevestigd door een van de medewerkers van de heer Sylvain Millard, die beweert zijn identiteit te hebben toegeëigend en het bestaan ​​van dit bedrijf voor hem verborgen te houden.Hij voegt toe. In de klacht ingediend door de grondwet van de Civil Party, die werd geraadpleegd door Agence France-Presse, beweerde hij dat “Een journalist noemde hem“Uit het tijdschrift, Sylvain Millard”Heeft de grootste transparantie getoond om te bewijzen dat hij niet heeft deelgenomen aan het belastingontduikingssysteem, aan enige namaakhandel». «Al haar inkomsten en vermogen zijn altijd aangegeven en belast in Frankrijk‘, beweert Chicbortich ook tegen mij, die in zijn klacht beweert dat de geschriften van de wereld gericht zijn op Sylvain Millard.Begin niet aan een serieus onderzoek“en gebrek”voldoende bewijsmateriaal».

READ  Aude: TER-handel wordt geleidelijk hervat na het recht om SNCF-consoles in de regio terug te trekken

Minister van Economie Bruno Le Maire zei dinsdag dat Percy is begonnen met het controleren van de aan- of afwezigheid van Franse belastingplichtigen onder de mensen die in de papieren van Pandora worden geïdentificeerd. Pandora Papers, dat is gebaseerd op ongeveer 11,9 miljoen documenten van 14 financiële dienstverleners, heeft meer dan 29.000 offshore-bedrijven onthuld. De ondoorzichtigheid rond deze bedrijven die gevestigd zijn in landen of gebieden met zeer gunstige belastingen, kan worden gebruikt om financiële activa te verbergen en de belastingadministratie te ontduiken. Volgens Le Monde komen er 600 Fransen voor in het onderzoek naar Pandora’s Papers.