Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Recordaantal sterfgevallen in 24 uur in India

Status update – Nieuwe maatregelen, nieuwe rapporten en highlights: Le Figaro Het beoordeelt de nieuwste ontwikkelingen in de Covid-19-pandemie over de hele wereld.

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de toespraak van Emmanuel Macron over het versoepelen van beperkingen in het licht van COVID-19, op vrijdag 30 april. Ondertussen stort India zich in de diepste crisis en Joe Biden in de Verenigde Staten feliciteert zichzelf met zijn vaccinatiebeleid.

 • Emmanuel Macron presenteert vrijdag de vooruitzichten voor deconstructie

Vrijdag zal de Franse president Emmanuel Macron aanwezig zijn “Verwachtingen” van “Geleidelijke exit»De beperkende maatregelen tegen Covid-19.

Premier Jean Castex bevestigde dat de verkeersbeperkingen op 3 mei worden opgeheven en dat de avondklok op 2 juni moet eindigen, zoals bepaald in de noodtoestandwet die door het kabinet is onderzocht.

Zie ook – COVID-19: Vrijdag zal Emmanuel Macron een “geleidelijke exitstrategie” presenteren van gezondheidsbeperkingen

 • Een zomer zonder drempels is “onwaarschijnlijk”, aldus Antoine Flahult

Volgens epidemioloog Antoine Flahalle, die hem ontmoette La Depeche du Midi, De “De zomer zal waarschijnlijk niet zo kalm zijn dat we geen barrière-gebaren en een masker meer nodig hebben. ”. Professor Volksgezondheid aan de Universiteit van Genève legt uit dat:Als Frankrijk begin juli met een schone epidemie arriveert, wordt er een vermindering bereikt, zowel wat betreft gevallen als sterfgevallen, dan kan de zomer er een beetje uitzien als die we in 2020 zagen met een zeer lage verspreiding van het virus.». Meer “Het is nog niet verkregenEn waarschuwt.

 • Vaccins: De Europese Unie kreeg last van lastercampagnes in Moskou en Peking
READ  Zijn kat beet hem en hij stierf vier jaar later

Rusland en China hebben campagnes gelanceerd.vervormingOm het vertrouwen in vaccins te ondermijnen die de Europese Unie heeft goedgekeurd om haar eigen vaccins af te leveren, aldus een rapport dat woensdag door de eenheid is vrijgegeven tegen verkeerde informatie van de Europese diplomatie.

 • Biden prijst een van de “grootste logistieke successen” in de Amerikaanse geschiedenis

President Joe Biden schatte woensdag Dat het vaccinatieplan dat in de Verenigde Staten tegen Covid-19 werd ingevoerd, was “Een van de grootste logistieke successen. ” Uit de geschiedenis van het land.

Zie ook – Politiehervorming, belasting van de rijken, vaccinatie: wat te onthouden uit de toespraak van Joe Biden tot het Congres

 • Meer dan 200 duizend doden in India

Officiële gegevens toonden aan dat het aantal doden door het Coronavirus in India woensdag meer dan 200.000 bedroeg, met meer dan 3.645 sterfgevallen binnen 24 uur voor het eerst. Dit is een triest nationaal record.

 • Meer dan 50 miljoen gevallen in Europa

Meer dan 50 miljoen mensen hebben Covid-19 in Europa opgelopen sinds het virus in december 2019 in China opdook – waaronder meer dan 1.382.000 mensen in de afgelopen zeven dagen – volgens een AFP-telling uit rapporten van de autoriteiten op woensdag.

 • La Scala in Milaan vindt zijn fans
READ  De roebel bereikte het hoogste punt in vier jaar ten opzichte van de Amerikaanse dollar

Het prestigieuze theater La Scala in Milaan, Noord-Italië, maakte woensdag bekend dat het heropend zal worden voor een publiek van 500 mensen die in mei drie concerten kunnen bijwonen.

 • Wetenschappers verdedigen de weigering van Brazilië om een ​​Russisch vaccin te importeren

Wetenschappers steunden het besluit van de Braziliaanse autoriteiten om de invoer van het Russische Spoetnik V-vaccin te verbieden, omdat de geanalyseerde partijen een actieve versie van een verkoudheidsvirus bevatten.

Zie ook – Sputnik V, Sinopharm: zijn Russische en Chinese vaccins gevaarlijk?

 • BioNTech is “zelfverzekerd” tegenover het Indiase alternatief

Het hoofd van BioNTech Lab, Ujur Shaheen, zei tegen zichzelf: “betrouwbaarOver de effectiviteit van zijn vaccin tegen het Indiase alternatief dat zorgen baart.

 • JO-2020: Onzekerheid over de aanwezigheid van lokaal publiek

De organisatoren van Tokio 2020 hebben hun beslissing over de aan- of afwezigheid van binnenlandse toeschouwers uitgesteld tot juni, een bijkomend symbool van de onzekerheid waarmee de Olympische voorbereidingen (23 juli – 8 augustus) te midden van een pandemie nog steeds gepaard gaan.

 • NBA: $ 50.000 boete voor Kevin Porter Jr. wegens afwijking van het Covid-protocol

De NBA legde woensdag een boete op van een speler van $ 50.000 (ongeveer 41.000 euro) van Houston Rockets, Kevin Porter Jr., voor het overtreden van het Covid-19-protocol in de competitie door volgens verschillende media naar een stripclub te gaan.

READ  Het verhaal van de speciale verslaggever van Le Figaro
 • Meer dan 3,13 miljoen doden

De pandemie heeft sinds december 2019 minstens 31.377.725 mensen over de hele wereld gedood, volgens een AFP-rapport van officiële bronnen op woensdag om 12.00 uur.

De Verenigde Staten hebben het hoogste dodental (574.297), gevolgd door Brazilië (398.185), Mexico (215.547), India (201.187) en het Verenigd Koninkrijk (127.451).

Van de meest getroffen landen is Hongarije het land dat in vergelijking met zijn bevolking het grootste aantal doden betreurt.