Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Realme Smart Cam 360°-test: een goede camera om uw kat op vakantie in de gaten te houden

Standaard maakt de 360-graden slimme camera opnames met een resolutie van 1920 x 1080 pixels (HD), maar met de app kun je de resolutie verlagen naar 640 x 360 pixels (SD) om meer foto’s op de geheugenkaart op te slaan. Zo biedt Realme ’s nachts infraroodzicht en kan vervormingscorrectie worden geactiveerd. Kortom, vrij eenvoudige instellingen, wanneer anderen HDR- of kleurennachtzichtmodi aanbieden – niet te verwarren met de kleurenvisie die Realme heeft aangekondigd voor weinig licht.

Om de beeldkwaliteit van de Realme-camera te beoordelen, hebben we opnames gemaakt van onze testscène en de afbeeldingen geëxtraheerd die we vergeleken met anderen die we op dezelfde manier hadden verkregen uitEzviz C6N. Het wordt ook verkocht voor minder dan 40 euro en biedt vergelijkbare functies.

Per dag

Ezviz C6N
Realme Smart Cam 360°

Smart Cam 360° produceert beelden van bevredigende kwaliteit, zonder de concurrentie te overtreffen. Het contrast is er sterker mee. Donkere gebieden lijken verstopt en lichte elementen worden gecombineerd met de witte achtergrond. Het detailniveau is ook van mindere kwaliteit. Door de contouren te benadrukken, bevat de Smart Cam 360° uiteindelijk de beste elementen. Dit is vooral zichtbaar op de gekleurde stippen boven het hoefijzer: we kunnen alleen de lijnen zien, terwijl de stippen zichtbaar blijven met de Ezviz-camera. Natuurlijk kunnen we hopen een indringer te identificeren in de Smart Cam 360°-foto’s, maar het zal nodig zijn om voorzichtig te zijn om de ramen in het frame te vermijden en dat de indringer in kwestie dicht genoeg bij hen komt.

nacht

Ezviz C6N
Realme Smart Cam 360°

Door de beelden die zijn verkregen in infraroodzicht te vergelijken, zien de beelden van de Realme-camera er veel duidelijker uit. Het contrast is echter ook hier weer te hoog en resulteert in informatieverlies in zowel donkere als lichte gebieden. In het geval van een hack kan het bijzonder moeilijk zijn om bepaalde gelaatstrekken van de dader te onderscheiden op basis van hun huid en haar in de Smart Cam 360°-foto’s in vergelijking met die in de C6N, die de helderheid beter beheert. . Dit hebben we kunnen verifiëren met een gezichtsherkenningstest.

Met de camera van Realme konden we niemand langer dan 2 meter identificeren, terwijl we deze afstand voor de camera van Ezviz op 2,90 meter schatten. Ook zorgt de 360 ​​graden slimme camera voor minder effectieve bewegingsdetectie. Activiteiten worden gedetecteerd vanaf ongeveer 6 meter, en zelfs iets lager wanneer menselijke herkenning is geactiveerd, terwijl de C6N beweging kan detecteren op een afstand van ongeveer 8 meter. De activering van infraroodzicht is in beide gevallen ook traag: u moet 5-6 seconden wachten.

READ  Deze speler vindt op legendarische wijze de beste phishing-titel op Amazon